Hjallis Harkimo Atlantin Ylitys

Saturday, 3 October 2020

Se ei tarkoita, ettemme olisi asioista eri mieltä. Ne keskustellaan sitten yhdessä. Harkimon kolme suku­polvea, Hjalliksen isä Osmo, Hjallis ja Joel, seurasivat pronssiottelua Hannoverissa jääkiekon MM-kisojen (2001) pronssiottelua USA–Ruotsi. Vertailua isäänsä Joel ei pelkää. – Uskon, että ihmiset huomaavat, miten erilaisia olemme. Ohjelmassakin meillä on aivan erilainen tyyli haastatella: minä olen lempeä ja Hjallis intensiivinen. On meillä yhteisiäkin piirteitä, mutta olen enemmän äitini Leena Harkimon kaltainen. Minulla on pidempi pinna, mutta annan kyllä sitten takaisin jossain vaiheessa. Mietin aina ennen kuin sanon, ja Hjallis sanoo ennen kuin miettii. – Joel on paljon enemmän äitinsä kaltainen, Hjallis säestää. Koko ikänsä Joelilta on kysytty ensimmäisenä, oletko sukua Hjallikselle. – Ehkä viime vuosina oman tekemisen kautta ihmiset ovat alkaneet kiinnostua enemmän minusta ja tekemisistäni, eikä vain Hjalliksen. Se on ollut raikas tuulahdus, Joel hymyilee. Sekä Leena että Hjallis ovat aina antaneet Joelin tehdä omat päätöksensä ja tukeneet häntä varauksettomasti.

Hjallis Harkimo purjehtii jälleen Atlantin yli – ottaa mukaansa viisi tunnettua suomalaista | tuoreimmat | Finland News

Hän ei voi ymmärtää, miten ihmeessä ex-seikkailija ja nykyinen liikemies-poliitikko on voinut selvitä moisesta ehjin nahoin. – Meitä oli tällä kertaa näin monta tyyppiä reissussa, ja silti oltiin välillä ihan hädässä. Ja mieti: Hjallis on purjehtinut sen kaiken yksin, Kime hämmästelee. – Kaiken lisäksi Jymy ( Jyrki Sukula) teki meille vielä hirmu hyvät ruoat siellä reissulla. Mutta kun Hjallista miettii, niin eihän siellä yksinpurjehduksella ole paljon pihvejä paisteltu.

  1. Polar flow suomi finnois
  2. Mercedes benz lohkolämmitin
  3. Leena Piira
  4. Hjallis harkimo alantin ylitys

Jälleen Atlantin yli purjehtinut Hjallis Harkimo venyi äärirajoille – purskahti lopulta itkuun: ”Halusin helvettiin sieltä veneestä” | Seiska

Julkaistu 08. 11. 2012 - 14:52. Päivitetty 27. 05. 2014 - 15:05 Harry "Hjallis" Harkimo kertasi purjehduskokemuksiaan ja Jokerien jääkiekon Suomen mestaruutta Ylen Lauantai-illan huumaa -ohjelmassa vuonna 1992. Haastattelun jälkeen Harkimo sai kylvyn. Lauantai-illan huumaa oli 1990-luvun alun musiikkiviihdeohjelma ajan julkimoilla höystettynä. Sarjan mieleenpainuvin ohjelmanumero oli eittämättä vedenneidon tiputus, johon ohjelmassa vierailevat julkkikset nimesivät omat uhrinsa. Hjallis Harkimo iski kultasuoneen vuonna 1991, ostaessaan enemmistön osakkeista pahasti velkaantuneesta Helsingin Jokerit -jääkiekkoseurasta. Harkimon mukaantulo organisaatioon aloitti Suomessa uuden ajan jääkiekkojoukkueiden markkinoinnissa. Joukkuetta ja erityisesti sen omia kasvattipelaajia (etunenässä Teemu Selänne) alettiin järjestelmällisesti tuotteistaa ja Jokereista luotiin todellinen liikeyritys. Harkimon toimintamallit olivat uusia ja samalla riskialttiita. Riski kuitenkin kannatti ja Jokerit juhli Suomen mestaruutta heti ensimmäisellä Harkimon kaudella 1991–1992.

Hän on Hjalliksen siskon mies ja kuin toinen isä Jollelle. Hjallikselle tekee silti tiukkaa päästää vanhinta poikaansa lähtemään. – Minulla tulee tippa linssiin nyt jo, kun mietin asiaa, Hjallis herkistyy. Joel "Jolle" Harkimo on Hjalliksen esikoinen. Hänellä myös kaksi nuorempaa poikaa: Leo ja Dan. Inka Soveri Jolle lohduttaa isäänsä heittämällä käden tämän ympärille. Hjallis ei saa liikutukseltaan sanottua sanaakaan. Hän voi vain pyyhkiä silmiään. Lopulta hän pystyy kuitenkin antamaan neuvon. – Olet omillasi siellä. Et saa ottaa mitään riskejä, Hjallis saa sanottua ennen kuin seuraava liikutuksen aalto ottaa vallan. Se helpottaa vasta, kun isä halaa poikaansa varsin pitkään. Samalla Jolle vakuuttaa kyllä pärjäävänsä. Kameroille Hjallis selittää tunteikkaita jäähyväisiään. – Tunteet ovat tietysti pinnassa. Totta kai tämä on vaikeaa. Kakkoskaudella Atlantin yli purjehtivat Martina Aitolehti, Jere Karalahti, Joel "Jolle" Harkimo, Satu Silvo, Laura Lepistö ja Kari "Kape" Aihinen. TV5 Atlantin yli tänään Dplayssä ja TV5: lla kello 21.

Katsomo android tv, 2020