Nopea Laihdutus Synnytyksen Jälkeen

Saturday, 3 October 2020

Tarkastellut myös David Zieve, MD, MHA, lääketieteellinen johtaja, toimittajajohtaja Brenda Conaway ja A. D. A. M. Toimituksellinen tiimi.

Laihtua synnytyksen jälkeen – perustavanlaatuista vihjeitä | | Online Medical Journal | terveyteen ja lääketieteeseen omistettu sivusto.

Sinun on suunniteltava palaavan raskautta edeltävään painoon 6–12 kuukauden kuluttua toimituksesta. Useimmat naiset menettävät puolet vauvojen painosta 6 viikon kuluttua synnytyksestä (synnytyksen jälkeen). Loput tulevat useimmiten seuraavien kuukausien aikana. Terveellinen ruokavalio, joka harjoittaa päivittäistä liikuntaa, auttaa sinua poistamaan kiloa. Imetys voi myös auttaa synnytyksen jälkeisen laihtumisen vuoksi. Ei kiirettä Kehosi tarvitsee aikaa elpyä syntymästä. Jos menetät painoa liian pian synnytyksen jälkeen, palautuminen voi kestää kauemmin. Anna itsesi, kunnes 6 viikon tarkistus, ennen kuin yrität laihtua. Jos imetät, odota, kunnes vauva on vähintään 2 kuukautta vanha, ja maitotarpeesi on normalisoitu ennen kalorien voimakasta leikkaamista. Tavoitteena on noin puolen viikon painonpudotus. Voit tehdä tämän syömällä terveellisiä elintarvikkeita ja lisäämällä liikuntaa, kun terveydenhuollon tarjoajasi on poistanut säännöllisen liikunnan. Ainoastaan ​​imettävät naiset tarvitsevat päivittäin noin 500 kaloria enemmän kuin ennen raskautta.

Tarvitset myös kasvisproteiineja. He voit saada syömällä pähkinöitä ja papuja. Kieltäydy makeista ja tärkkelyspitoisista ruuista. Tällaisten tuotteiden merkitys ei mitään, niistä ei ole hyötyä sinulle tai vauvalle. Juo enemmän nesteitä – vettä ja mehuja. Sinun täytyy juoda päivä vähintään 2 litraa. Pieni salaisuus: juomat ovat parempia juo kylmää. Tosiasia on, että kylmän organismin imeytyminen viettää enemmän kaloreita. Juo vihreää teetä, joka parantaa aineenvaihduntaprosessien toimintaa, joka auttaa polttamaan kaloreita. Syö usein, mutta vähitellen – enintään 250 g kerrallaan (murto-osa) ruoka 2-3 tunnin välein). Yritä olla syömättä 4 tuntia ennen Uni. Paastopäivät Pari paastopäivää viikossa auttaa nollaamaan nopeasti paino. Proteiinipaaston päivät: Ota 400 grammaa vähärasvaista raejuustoa, lisää 200 g hedelmät ja (tai) marjat. Voit lyödä tehosekoittimessa. Kaksi pehmeästi keitetyt munat, joissa juustoviipale, voivat tulla osaksi paastopäivä. Voit myös keittää 500 gr. kana (ilman ihoa).

Oikea ravitsemus Niin monet äidit tekevät vakavan virheen istuen tiukalla laihdutus laihdutus nopeasti synnytyksen jälkeen. Tämä on vaarallista. oltava Korvaa vain haitalliset ja korkeakaloriset ruuat vähemmän korkea-kalori. Esimerkiksi paistetut perunat voidaan korvata parsakaali. Tarvitset noin 2000 kcal päivässä. 500 annat takaisin kanssa maito vauvalle. Ruokavalion tulee sisältää: Vähärasvainen liha, kala; Juusto (myös vähärasvainen, 10–15%); Hedelmät, vihannekset. Näistä tuotteista kehosi erottaa tarvittavat proteiinit, kalsium ja vitamiinit. Estä etenkin imetyksen aikana makkarat, paistettu, savustettu ja rasvainen (täydellinen tuoteluettelo). Kun imetys on ohi, rajoita itseäsi jopa 1600 kcal päivässä. Muista, että jyrkkä laihtuminen heti synnytys voi vaikuttaa haitallisesti vauvaan! Tiukkojen ruokavalioiden aikana sinusta tuntuu, että sinusta puuttuu ja on surullinen ja voit rikkoa helposti syömällä liikaa. Hyödyllisiä ovat kasvispata (ja salaatit), vilja, jogurtit, kefir, hedelmiä.

Ole terve Vie aikaa kuntosalille, aloita parempi kävellä lastenrattaalla raikkaassa ilmassa. 20 minuuttia riittää alkuun. Tällainen kävely polttaa noin 160 kcal, kohottavaa, hyvä sinulle ja vauva. 6 viikon kuluttua raskaudesta voit mennä kevyeen ruokavalioon ja aloita myös yksinkertaiset harjoitukset. Ruokinnan jälkeen Voit tanssia. Voit harjoittaa kevyttä lenkkeilyä viiden kuukauden ajan raskauden jälkeen, jooga. Voit ostaa hulavanteen tai köyden. Vietät 15 luokkaan minuuttia, mutta ne auttavat laihduttamaan. Synnytyksen jälkeinen masennus Hyvän figuurin päävihollinen on synnytyksen jälkeinen masennus. Ärsyttää jatkuvasti ilman erityistä syytä, ylityötä, masennuksen hillitseminen jäätelöllä ja suklailla asetettu sivuille. Kokeile korvata makeiset tuoreilla hedelmillä. He eivät ole ollenkaan pahempaa, mutta ne eivät vahingoita hahmosi. Lue synnytyksen jälkeisestä masennuksesta ja sen hoidosta. selviytyä Video: Kuinka laihtua synnytyksen jälkeen menettämättä maitoa Ei kateutta!

Hanki nämä kalorit terveellisistä valinnoista, kuten hedelmistä, vihanneksista, täysjyvätuotteista, vähärasvaisesta meijeristä ja vähärasvaisesta proteiinista. ÄLÄ pudota alle tarvittavien kalorien vähimmäismäärän. rintaruokinta Jos imetät, haluat laihtua hitaasti. Liian nopeasti tapahtuva laihtuminen voi aiheuttaa vähemmän maitoa. Häviäminen noin naulasta ja puoli (670 grammaa) viikossa ei saisi vaikuttaa maitotarjontaan tai terveyteen. Imetys tekee elimistöstäsi polttaa kaloreita, joiden avulla voit laihtua. Jos olet kärsivällinen, saatat yllättyä siitä, kuinka paljon painoa menetät luonnollisesti imetyksen aikana. Syö laihtua Nämä terveellisen ruokavalion vinkit auttavat sinua laihtumaan turvallisesti. ÄLÄ ohita aterioita. Uuden vauvan kanssa monet uudet äidit unohtavat syödä. Jos et syö, sinulla on vähemmän energiaa, eikä se auta sinua laihtumaan. Syö 5-6 pientä ateriaa päivässä terveiden välipalojen kanssa (eikä 3 suurempaa ateriaa). Syö aamupala. Vaikka et yleensä syödä aamuisin, pääset nauttimaan aamiaisesta.

  • Ulko oven lukko
  • Laihtua synnytyksen jälkeen – perustavanlaatuista vihjeitä | | Online Medical Journal | terveyteen ja lääketieteeseen omistettu sivusto.
  • Riikka ruotsalainen pori
  • Euroopan hiili ja teräsyhteisö
  • Laihdutus synnytyksen jälkeen | designremont.club
  • Rakennusliike Laaksokunnas Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat
  • Lännen vuokravälitys kaksiot
  • San marino pääkaupunki california
  • Hd kovat sivulaukut
  • Autojen hinnat 1.9 2018 dates

Katsomo android tv, 2020