Reittimatka Tukholmasta Helsinkiin

Saturday, 3 October 2020

Kylmät alkuruuat olivat itseasiassa laadukkaita ja maistuvia rapu- ja kalavaihtoehtoineen. Lämminruokapuoli oli kuitenkin pettymys. Tiskissä makasivat jauhelihapihvit, nakit ja mauttomat kermaperunat isoissa laareissa. Kokit pönöttivät ysärityyliin leikkaamassa lihaa, nautaa tai kalkkunaa. Jälkiruokia oli montaa sorttia, joskin itse näkisin nekin mieluummin kaikki annoksina kuin isoista laareista kauhastavina mössöinä. Senkin uhalla että tarjonta olisi suppeampi. Loppuillan muumivalokuvasuunnistimme, reuhuimme pallomeressä ja kävimme Tax Freessä karkkiostoksilla. Lapsille oli oma leikkipaikka ja runsaasti ohjelmaa. Muumidiskossa. Mini seuraa yöllä bändin soittoa hytin ikkunasta. Kenen kanssa risteilyalukset sitten kilpailevat? Helsingin, Tukholman ja Tallinnan ravintoloiden ja hotellien kanssa. Ne kilpailevat ihmisten vapaa-ajasta. Jos panostan vapaa-aikaani rahallisesti ja ajallisesti, haluan sen tarjoavan hyvää ruokaa, elämyksiä, mutta myös hyvät yöunet. Pieni prinsessadisclaimer tähän väliin; nukun parhaiten kotona ja patjani alla on aina pieni herne viettäessäni yön jossain muualla kuin omassa sängyssäni.

RUOTSIN RISTEILY - 90-LUVUN RELIIKKI – Liemessä

Hytin ikkunasta on mukava katsella Promenadelle. Menimme aurinkokannelle odottelemaan laivan lähtöä Tukholmasta. m/s Romantika. m/s Galaxy tuli vastaan saaristossa. Ruokailemassa kävimme El Capitánissa. Tällä kertaa Tuuli päätyi pitkän pohdinnan jälkeen tilaamaan lastenlistalta lehtipihvin ja oli tyytyväinen annokseensa. Me aikuiset tilasimme pippuripihvit. Vaikka annos oli aika pelkistetyn näköinen oli maku pihvin ja kermaperunoiden osalta onnistunut. Tomaatti-sipulisalaatti oli hieman tylsästi laitettu esille ja jotain vihreää olisi voinut olla koristeena. Kermakastikekaan ei ollut yhtä kermaista kuin sisaraluksella. Jälkiruoaksi Tuuli tilasi Muumimamman jäätelöannoksen. Vaimoni tilasi juustovalikoiman. Minä puolestaan tilasin juustokakkua. Jälkiruoat olivat maistuvia ja palvelu pelasi koko ruokailun ajan. Ruokailun jälkeen kävimme aleostoksilla vieressä olevassa Desigualin myymälässä. Summer Centerissä lapset viihtyivät niin hyvin ettemme Siljalandissä tällä reissulla edes ehtineet käydä.

Lopuksi on pakko esittää relevantti kysymys. Olemmeko edes kohderyhmää? Kolmekymppinen kaupunkilaisperhe joka matkustaa, käy ravintoloissa ja on valmis panostamaan elämyksiin. Toivottavasti emme, sillä Siljan laivoja pitää ravistella ja kunnolla ennenkuin astumme niihin uudestaan. Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Instagramissa @liemessa Snapchatissa @liemessa Liemessä-Facebook ryhmässä.

  • Helkama Oiva -polkupyörä, 7-vaiht., musta, 58 cm | H...
  • ALE! Cinderella Comfort Polttava kuivakäymälä Huippusuosittu! | Talotarvike.com
  • Anna arpisten haavojen olla somerjoki
  • Naisten 20-30 luvun naamiaisasut - Karnevaalikauppa Aprilli.fi
  • Ravintola kulma kokkola lounas
  • RUOTSIN RISTEILY - 90-LUVUN RELIIKKI – Liemessä
  • Merellä @ www.valkeatlaivat.net : Tukholmasta Helsinkiin m/s Silja Serenadella 29.7.-30.7.2016
  • Sdp ehdokkaat uusimaa

Katsomo android tv, 2020