80 Luvun Tyyli

Saturday, 3 October 2020

Pahaa: olkatoppaukset Katsohan, me rakastimme Dynastia-televisiosarjaa, joka nosti olkatoppaukset muodin keskiöön. Pienemmätkin olkatoppaukset kuitenkin riittävät. Hyvää: Bananarama Katso nyt heitä! Niin cooleja! Pahaa: tanssitamineet Syytetään tästä nyt Fame-elokuvaa: hikipannat, säärystimet, tiukat trikoot ja pienen pienet jumppapuvut. Vaikka rakastammekin niitä, ne eivät oikein ole meidän tyyliämme. Rumaa: farkun päälle farkkua Kyllä, kyllä. Tiedämme, että "kaikki farkkua" -trendi kukoistaa taas, mutta 80-luvun tyyli tehdä se. Oh no. Ylisuuri takki ja korkeavyötäröiset Levikset. Hyvää: Reebokin lenkkarit Reebokin tossut olivat ne vuosikymmenen treenikengät. Hyvää: Madonna Pidät hänestä tai et, Madonna aloitti kameleontin uransa juuri 80-luvulla. Hän on sen jälkeen luonut trendejä trendien perään. Rumaa: permanentti Suorat hiukset eivät sopineet kasarityyliin sitten millään. Nicole Kidman näyttää kuvassa esimerkkiä. Hyvää: Vivienne Westwood Vivienne Westwood oli vuosikymmenen upeimpia muotisuunnittelijoita.

80-luvun tyyli: hyvät, pahat ja rumat

1970-luku sisälsi useita eri tyylejä, esim: hippityyli, disco-muoti, rock-muoti, new age/vihreän aatteen tyyli, erilaisia hiustyylejä, ja monia muita. Materiaalejen ja kuvioiden yhdistäminen oli muotia, ja monipuolisuus antoi tilaa yksilölliselle pukeutumiselle. Muun muassa oranssit ja ruskeat värisävyt olivat 70-luvulla suosiossa. Naisten muodissa hameiden helmat muuttuivat midiksi. Muotiin tuli jälleen naisellinen tyyli, jossa oli vaikutteita kolmekymmentäluvun muodista. Folklore- ja romanttinen tyyli olivat suosittuja. Muoti oli nuorekasta, käytännöllistä ja asiallista. Nuoret ja vanhat saattoivat pukeutua samanlaisiin vaatteisiin, ja vaatteita tehtiin myös paljon itse. Perheet saattoivat pukeutua samanlaisiin unisex -vaatteisiin. Suosittuja vaatekappaleita olivat poolot, iso kauluksiset paitapuserot, vakosametista valmistetut vaatteet, virkatut tai samettiset lakit, A-linjaiset mekot, mikroshortsit joiden kanssa käytettiin pitkää, jopa nilkkoihin saakka ulottuvaa neuleliiviä ja napapaidat.

  1. Vaatteet - tyyli 80-90 vuotta | designremont.club
  2. Mitä vaatteita käytettiin 80-luvulla? | Tyyli | July 2020
  3. K1 Katsastus Äänekoski Kotakennääntie, Äänekoski, Kotakennääntie 34

80 luvun vaatteet

80-luvun vaatteiden avaimenperät 80-luvun muoti on jälleen suosittu, mutta se ei tarkoita, että voit vain heittää 30 vuoden takaisen asun ja näyttää hyvältä. Jos haluat käyttää tätä ilmettä vuonna 2017, sinun on tiedettävä, mitkä 80-luvun elementit tuodaan takaisin ja kuinka tasapainottaa niiden vanhanaikaista vetovoimaa nykyaikaisempaan estetiikkaan. Isot olkapäät Kun ajattelet 80-luvua, suuret hartiat tulevat aina mieleen. Naisten valtakäytön ansiosta 80-luvun sahalavat pumpattiin ylimääräisellä pehmusteella rohkaistakseen uusia korkeuksia ja leveyksiä. Nykyään suuret hartiat ovat erinomainen tapa lisätä ripaus tuo epäapologeettinen 80-luvun asenne 2017-vaatekaappisi. Kokeile tätä trendiä valitsemalla takit, bleiserit ja takit, joissa on asettavat olkaimet. Muista vain pitää vyötärö määriteltynä vyöllä tai napittamalla ylöspäin, jotta väsyminen ei näkyisi kankaassa. OSTA KATSO Lihavoidut värit 90-luvulla voi olla minimalismia, mutta 80-luvulla oli maksimalismia. Ylisuuret hartiat, kankaan sidokset ja dekadenttiset mallit olivat kaikki säännöllinen pukeutumisen osa vuosikymmenellä.

80-luvusta tulee myös mieleen valtavat, muoviset korvakorut sekä lukuisat rannerenkaat. Mitä isommat, sen paremmat. Sopivat ehkä naamiaisiin, eivät muualle. Pinkki poskipunaviiva Hento roosan sävy saa kasvot hehkumaan kauniisti, mutta mikä funktio oli paksulla, pinkillä viivalla, joka halkaisi posken? Lähde: Good Housekeeping Mikä 80-luvun muoti-ilmiö teki sinuun suurimman vaikutuksen, joko hyvässä tai pahassa? Muistele kommenttikentässä!

80-luvun Demi Moorella oli meikki kohdillaan. Julkaistu: 3. 6. 2015 19:33 80-luku tarjoili meille luomiväriä isolla siveltimellä ja järjettömän kokoisia kampauksia. Muistatko vielä? Jumppamuoti Jos hikinauha tulee tarpeeseen, sitä voi toki käyttää, mutta unohda hyvä ihminen ne neonväriset versiot! Sama pätee neonvärisiin säärystimiin. Ja hämmentäviin jumppapukuihin. Oikeastaan koko 80-luvun jumppamuotiin. Jättimäiset tupeeraukset Vau. Ihan kaikessa aika ei kultaa muistoja. 80-luvun hiusmuoti ylipäänsä oli aivan oma lukunsa, mutta valtavat, tupeeratut kiharapilvet on syytä jättää sinne, missä ne olivat muotia –80-luvulle. Takatukka Mulletit eli takatukat – oh my god! Päältä siiliksi kynitty hiusmalli ja pitkä takatukka oli aikoinaan valtavan suosittu, mitä ei kyllä millään pysty selittämään. Luomiväri ja valtavat, muoviset korvakorut Kuva: Moviestore Collection/REX/All Over Press Vähemmälläkin ehostuksella pärjää, miksi ihmeessä raisun väristä luomiväriä sudittiin kulmakarvoihin saakka?

  1. Hoito restaurant
  2. Ilmainen asianajaja neuvonta

Katsomo android tv, 2020