Hampaan Poistokuopan Tulehdus

Saturday, 3 October 2020
  1. Keskustelu - Pitkittynyt kipu hampaan poiston jälkeen. | Aihe vapaa | Vauva
  2. Viisaudenhampaan poisto tulehdus
  3. Hampaan poistokuopan tulehdus oireet
  4. Hampaan poisto tulehtunut

Huonosti paikattu hammas tulehtui, jouduttiin juurihoitamaan, jonka jälkeen kipu äityi niin pahaksi, että lopulta kipupäivystyksessä kiskoivat koko hampaan pois (virhe!!! ) No kolmoishermovauriohan siitä seurasi ja niin helevetilliset tuskat, että kovia kipulääkkeitä jouduin ottamaan neljän tunnin välein ympäri vuorokauden, että pystyi edes jotenkuten olemaan. Kipuun erikoistunut hammaslääkäri valitteli tilannetta. Sanoi, että tuommoinen hermovaurio voi parantua muutamassa kuukaudessa tai sitten ei. Lopulta, kun oikein tivasin eikö ole mitään muuta keinoa pystyä elämään kivun kanssa kuin vahvat lääkkeet, hän kaivoi esiin listan akupunktiohoitajista ja kertoi, että sillä oli saatu hyviä tuloksia tällaisen kivun hoidossa. Varasin oitis ajan. Kävin neulotettavana kahtena perättäisenä päivänä ja kipu jäi siihen. Seuraavan noin vuoden aikana kipu joskus osoitteli merkkejä olemassaolostaan, aina silloin nappasin yhden pillerin homeopaattista Hypericum C30 -lääkettä, kuten akuhoitaja oli neuvonut, ja se kipu meni joka kerta sillä ohi.

Keskustelu - Pitkittynyt kipu hampaan poiston jälkeen. | Aihe vapaa | Vauva

Multa otettiin poskihammas pois 7. 2 ja poistokohtaan muodotu verihyytymä. Verta vuoti ensimmäisenä päivänä ja illallakin verta tihkui pikkuisen. Yölläkin oli verta vähän vuotanut. Seuraavana päivänä ei enää suuremmin vuotanut. Pehmeää ruokaa olen viikon verran syönyt ja todellakin varonut sitä puolta suuta, mistä hammas poistettiin. Hampaita olen harjannut, mutta tosi varovasti sitä puolta, josta hammas poistettiin. Vedellä olen sitten huuhtonut päätä kallistellen, että irtoaa ne ruoan tähteet, jotka pakostakin menee sinne hyytymän päälle. Kaikkia ruoantähteitä ei oikeen saa huuhtomalla pois, mutta eipä niitä ole uskaltanut alkaa millään ronkkimaan, ainakaan sen hyytymän päältä, vaan olen antanut ne sitten olla. Välillä on irronnut ruoantähteitä ja ainakin alussa tuli mukava vähän vertakin, mutta ei hyytymä kuitenkaan onneks irronnut, kun näytti siellä olevan sellainen musta mötikkä sen poistokohdan päällä. Onkos muilla havaintoja, että kuinka kauan menee hyytymän paranemiseen. Kieli vaan meinaa aina ahingossa hipasta sitä hyytymää ja huomasin tänään, että hyytymä on pienentynyt siitä, mitä se oli muutama päivä hampaanpoiston jälkeen ja näyttää osin jo vaalentuneen.

Viisaudenhampaan poisto tulehdus

Hampaan poistokuopan tulehdus oireet

Nyt ei enää muutamaan vuoteen ole siitä ollut mitään oireita, josta olen valtavan kiitollinen! Sellaista tuskaa en nimittäin toivoisi edes pahimmalle vihamiehelleni, niin hirvittävää se oli! Voimia sulle sinne jos kivun kanssa kärsit nyt! Kyllä siihen voi saada avun.

Hampaan poisto tulehtunut

  1. Eerikinkatu
  2. SVALKA Snapsilasi - kirkas lasi - IKEA
  3. Hampaan poisto tulehdus
  4. Helly hansen talvikengät miehet

Nyt vaan tuntuu se hampaankoko vähän syvemmältä ja näyttää osin vaaleammalta se hyytymä???? Kuuluukos se tähän parantumis prosessiin, että verihyytymä alkaa kutistumaan ja vaalenemaan eli onkos se vaalea sitten sitä uutta tervehtynyttä limakalvoa, ei kai se hyytymä enää pitäisi irrota, kun aikaa on jo kulunut vajaa 2 viikkoa hampaanpoistosta. On kai siinä tarvittavasti hyytymää jäljellä, kun ei ole ollut mitään hermosärkyä. Jos siitä hyytymä irtoaisi ennen aikojaan, niin varmaan olisi infernaalinen kipu. Kyllä tässä on oltu niin tarkasti, kuin vaan voi olla, että hyytymä pysyisi paikallaan ja hampaankolo parantuisi, tarkemmin ei oikeastaan voisi enää olla. Kuukauden kuluttua olisi uusi aika hammaslääkärille ja siellä ainakin sitten selviää, että onko kaikki ok. Jostakin luin, että vaikka hyytymä irtoaisi, niin se kuitenkin paranee, mutta parantuminen kestää kauemmin ja on kivuliaampaa. Siinä vaan menee ruoantähteitä sinne avoimeen reikään, jollei ole sitä hyytymän antamaa suojaa reiän päällä.

Katsomo android tv, 2020