Haaga Helia Kirjasto

Saturday, 3 October 2020

Ajalla 10. 2019 kulku kirjastoon on poikkeusreittiä: Hietakummuntie 1 A:n puoleisesta ovesta. Kiinteistön pääsisäänkäynti on kokonaan suljettu. Pääsisäänkäynnin luota on opastus oikealle sisäänkäynnille. Remontista aiheutuu kirjastotilaan meteliä. Jos kaipaat rauhallista työskentelytilaa, kannattaa harkita jotakin muuta kampuskirjastoa. Odotettu Justus–Theseus -integraatio avattu Julkaisujen tallennuspalvelu Justuksen integrointi ammattikorkeakoulujen julkaisuarkistoon Theseukseen avattiin maanantaina 26. 5. 2019. Haaga-Helian henkilöstön julkaisut voidaan nyt julkaisutiedonkeruuseen ilmoittamisen yhteydessä tallettaa kokotekstinä suoraan Theseukseen. Haaga-Heliassa kirjasto tallettaa henkilöstön vertaisarvioidut tutkimusjulkaisut avoimesti luettaviksi Theseukseen kustantajilta saatujen lupien puitteissa. Alma Talent Fokus, Verkkokirjahylly ja Bisneskirjasto uudistuvat Alma Talentin e-kirjapalveluihin Fokukseen, Verkkokirjahyllyyn ja Bisneskirjastoon tulee muutoksia 6. 2019. Omat merkinnät Voit tehdä tekstiin korostuksia ja muistiinpanomerkintöjä, kun olet sisäänkirjautuneena palveluun henkilökohtaisilla tunnuksillasi.

Haaga helia kirjasto and james

Liikenneyhteydet Bussit 64 Junat Y, U, L, E, A, P, I Lähijunilla pääset Huopalahden asemalle. Kävele ensin radan suuntaisesti kulkevaa jalkakäytävää pitkin kohti Helsingin keskustaa. Kun tulet Hämeenlinnanväylän risteykseen, käänny loivasti vasemmalle Matkamiehentielle (90 m), joka muuttuu pian Nuijamiestentieksi. Kävele vielä n. 300 metriä ja vasemmalla näet Hotel Haaga Central Parkin. Katso kohti hotellin sisäänkäyntiä ja käänny 90 astetta vasemmalle. Portaat tuovat sinut Haaga-Helian puolelle, G-siipeen. Kirjasto on ovista heti oikealle ja sitten vasemmalle. Pysäköinti Maksutta voit pysäköidä Nuijamiestentien varteen. Huomaathan, että hotellin alueella pysäköinti on maksullista.

  • Haaga helia kirjasto y
  • Bluport hua hin immigration paapii alennus
  • Haaga helia kirjasto sport
  • Haaga helia kirjasto university

Olet täällä Aineistot Hakijapalvelut Ratapihantie 13 00520 HELSINKI Puh. 0400 230 409 Lisätietoja Ammatillinen opettajakorkeakoulu Puh. (09) 229 611 Helsinki Haaga Pajuniityntie 11 00320 Helsinki Helsinki Malmi Hietakummuntie 1 A 00700 Helsinki Helsinki Pasila 00520 Helsinki Porvoo Taidetehtaankatu 1 06100 Porvoo Puh. 040 488 7444 Vierumäki Kaskelantie 10 19120 Vierumäki Ja paljon lisää somessa - katso ja seuraa meitä!

Haaga helia kirjasto y

Olet täällä Ellibsin e-kirjoihin HAKA-tunnuksella 17. 6. 2019 alkaen Alkaen 17. 2019 Ellibsin e-kirjoihin ja äänikirjoihin kirjaudutaan Haaga-Helian verkkotunnuksilla HAKA-kirjautumisen kautta. Kirjastokorttia ja sen PIN-koodia ei enää kirjautumiseen tarvita. Ellibsin e-kirjoja ja äänikirjoja voit etsiä HH Finnassa tai siirtymällä suoraan Ellibs-palveluun. Jos olet lukemassa Ellibsin kirjaa tai olet tehnyt varauksia ennen muutosta Kesän aukioloajat ja kirjakuljetukset Haaga-Helian kirjastoissa Pasilan kampuksen kirjasto on auki lähes koko kesän. Muut kampuskirjastot sulkevat ovensa kesäkuun puolivälissä ja avaavat jälleen viimeistään elokuun puolivälissä. Tarkat aukioloajat voit tarkistaa täältä. Kesälainoilla on eräpäivä 21. 8. tai myöhemmin. Samoin varaukset ovat noudettavissa vähintään 21. asti. Kirjoja saa muualta Pasilan kampuksen kirjastoon seuraavasti: Remontin vaikutus Malmin kirjastoon 10. -14. 6. Malmin kampuksen kiinteistössä tehdään mittavaa remonttia, joka vaikuttaa myös Malmin kampuksen kirjaston toimintaan.

Lehdessä työskentelee kokeneiden journalistien lisäksi myös ekonomisteja ja politiikan tutkija, kaikkiaan joukkoon kuuluu 11 henkeä. MustRead tutkii yhteiskunnallisia ilmiöitä pintaa syvemmältä – löydät mediasta asiapitoisia taustoittavia juttuja ja analyysejä, joita muut eivät Suomessa tee. Lainaus, uusiminen, varaaminen tai sakkojen maksu ei onnistu 13. -19. 5. Kirjastopalveluissa on katko 13. – 19. 2019, sillä kirjastojärjestelmä päivitetään uuteen ja kirjaston tietokanta yhdistetään Laurean ja Metropolian kirjastojen kanssa. Tänä aikana l ainaaminen, uusiminen, varaaminen ja sakkojen maksaminen ei ole mahdollista. Sivut

Aineistoja on luettu ääneen omaksumisen helpottamiseksi. Tunnistat tällaiset tietokannat A-Z Databases -listassa siitä, että tietokannan nimen edessä on pieni kaiuttimen kuva.

Haaga-Helian kirjaston paikallisasiakkaat voivat käyttää verkkoaineistoja kirjaston asiakasmikroilta. E-aineistojen käyttö kotikoneelta Lähes kaikki e-aineistot ovat käytettävissä sekä koulun koneilta että etänä. A-Z Tietokantalistan ja LibGuides -oppaiden aineistolinkit toimivat myös etänä. Etäkäytössä sinua pyydetään antamaan Haaga-Helian verkkotunnukset. Muutamassa e-aineistossa palvelun tarjoaja ei salli etäkäyttöä. Tästä on silloin maininta aineiston yhteydessä. Aineistoja voi käyttää etänä myös HH Finnan kautta. Sinnekin kirjaudutaan sisään Haaga-Helian verkkotunnuksilla. Ota yhteyttä kirjastoon, jos haluat lisätietoa palvelujen sisällöstä tai apua tietokantojen käyttöön. E-aineistojen mobiilikäyttö Osalle kirjaston hankkimia e-aineistoja on erikseen tarjolla mobiilikäyttöön optimoidut sivut tai sovelluksia, joilla e-aineistoja voi käyttää esim. älypuhelimissa, tableteilla tai e-kirjojen lukulaitteilla. Lisätietoja saat aineistojen omista ohjeista. E-aineistojen kuuntelu Joitakin e-aineistoja on mahdollisuus kuunnella.

Katsomo android tv, 2020