Finnkino Iso Omena Pysäköinti

Saturday, 3 October 2020
 1. Finnkino iso omena pysäköinti download
 2. Finnkino iso omena pysäköinti remix
 3. 5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge - Edenred

" Finnkino Omenassa on ensimmäinen täysin uuden premiumkonseptin mukainen Lounge-Sali. Salin 28 muhkeaa penkkiä ovat entistä leveämmät ja motorisoitujen penkkien asentoa voi säätää itselleen sopivaksi. Ensiluokkaisesta tekniikasta vastaa Barcon laserprojektori ja kotimainen maailmanluokan Genelec-äänentoisto. Tämä on upea sali pienemmän porukan leffanäytökselle tai kokoukselle! " En oikein tiedä mitä odottaa. Elokuvateatterin toiseen kerrokseen tullessa edessäni oleva kyltti ohjaa vasemmalle, ja huomaan astetta modernimman elokuvateatterikäytävän sinisävyisine valoineen. Pysähdymme kultaisen oven eteen lippujen tarkastukseen ja minua jopa hieman huvittaa – tietysti Lounge-konsepti on viety ihan loppuun asti viestien, että nyt eletään astetta hienommin. Astumme sisään ja narikkaa lukuun ottamatta näyttää kuin olisimme missä tahansa elokuvateatterissa. Katsomon nähtyä mieleni kuitenkin muuttuu, nahkaiset penkit näyttävät niin mukavilta että tiedän tämän olevan hyvä juttu. Penkki lunastaa lupauksensa, ja napin painalluksella jalkataso nousee ylös ja ollaan aivan mukavuustason huippulukemissa.

Finnkino iso omena pysäköinti download

Asiakkaita hemmotellaan Espoon uudessa elokuvateatterikeskuksessa myös erilaisilla yllätysarvonnoilla, tarjouksilla ja kilpailuilla. Finnkino Omenan ensimmäinen jonottaja saa vuoden leffaliput, jonka lisäksi 100 ensimmäistä jonottajaa palkitaan yllätyslahjalla. Lisäksi avajaisviikon Total Experience -tarjouksena kaikkiin uutuussaleihin voi tutustua erikoishinnalla 33 euroa.

Finnkino iso omena pysäköinti remix

– Lounge-leffalipun hankkineet pääsevät myös nauttimaan pidemmästä ilmaisesta pysäköinnistä, jolloin leffan jälkeen ehtii vielä vaikkapa illalliselle kauppakeskuksen puolelle, kertoo Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm. Finnkino laajentaa palveluvalikoimaansa tuomalla leffakävijöille uudet leffasynttäri- ja after work -palvelut ja uutuutena leffaeväiksi muun muassa lämpimät nachot lisukkeineen. Uutuuspalveluiden tavoitteena on elokuvaelämyksen kehittäminen ja asiakkaiden palveleminen entistäkin paremmin. – Olemme innoissamme siitä, että voimme jatkossa tarjota perjantaisin after work -mahdollisuuden asiakkaillemme Finnkino Omenassa. Elokuvateatterin aulatilassa on merkitty anniskelualue, jossa voi nauttia lasillisen ennen elokuvaa tai vaikka Event Cinema -näytökseen menoa. Baari on auki aina perjantaisin ja lauantaisin. Lain mukaan alkoholin nauttiminen ei ole sallittua elokuvasaleissa, joissa katsomo on porrastettu parhaan mahdollisen katselukulman varmistamiseksi kuten Finnkinossa, Lindholm täsmentää.

5 Tähden Tauko – Finnkino Lounge - Edenred

Finnkino avaa uuden elokuvateatterikeskuksen Espoon Isossa Omenassa torstaina 20. 4. Ensimmäiselle jonottajalle on tarjolla vuoden leffaliput. Uusi Finnkino Omena on tiedotteen mukaan Pohjois-Euroopan ensimmäinen täyslaser-elokuvateatterikeskus, jonka kaikissa seitsemässä salissa on huippuluokan laserprojektorit. Samalla ohjelmisto monipuolistuu ja näytösmäärät lisääntyvät Espoossa. Finnkino lanseeraa myös uusia salikonsepteja ja palveluita. Yksi uutuuksista on ylellinen Lounge-salikonsepti, jonka tavoitteena on hemmotella elokuvakävijää monipuolisesti. Finnkino Omenaan tulee myös Suomen toinen Scape-sali, jossa on Barcon lippulaivalaserprojektori ja italialaiset nahkapenkit. 28-paikkaisen Lounge-luksussalin tavoitteena on hemmotella asiakasta eri tavoin. Lounge-salin penkit ovat entistä leveämmät, ja motorisoitujen penkkien asentoa voi säätää itselleen sopivaksi. Jokaisella penkillä on oma pöytä, johon henkilökunta tuo etukäteen tilatut leffaeväät. Salissa on myös narikka Lounge-asiakkaita varten.

 • Finnkino iso omena pysäköinti 2017
 • Finnkino iso omena pysäköinti movie
 • Finnkino iso omena pysäköinti michigan
 • Finnkino iso omena pysäköinti drive
 • Amos rex uusi näyttely 2
 • Finnkino iso omena pysäköinti download
 • Espoon kesälukio 2019 dates
 • Hello kitty turvaistuin

Katsomo android tv, 2020