Ompelimo Siksak Lohja

Friday, 2 October 2020
  1. Filmtown lohja
  2. Happy joe lohja
  3. Kotiompelimo SikSak - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi

Vaatteiden valmistus, hameiden, ompelijat, ompelimo, pukujen, vaatteiden ja asusteiden valmistus,...... ompelimo, Lastentarvikkeet, iltapuvut, korjausompelu, iltapuku, vanhojentanssipuvut, juhlapuvut,...... ompelimo, korjauspalvelu, ompelu, korjaus, Tekstiilien viimeistely, Ompelu kaupat, Vaatteiden...... ompelimo, ompelijat, Vaatteiden valmistus, vaatteiden ja asusteiden valmistus, Vaatteiden...

Filmtown lohja

Happy joe lohja

Kotiompelimo SikSak sijaitsee kunnassa Alavieska, alueella Koisperä. Se on perustettu 31. 5. 2011. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka toimiala on ompelimo. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.

Kotiompelimo SikSak - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi

  1. Lohja triathlon
  2. Suomen ensimmäiset Etyj-tarkkailijat Ukrainaan huomenna - Savon Sanomat
  3. Sony xperia l1 kokemuksia 3
  4. Oc täydelliset naiset que
  5. Tilastot | #28 Järvinen, Jussi-Pekka | Liiga
  6. Kotiompelimo SikSak - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
  7. Kelloparistot / nappiparistot

Palveluihini kuuluu ompelu- ja mittatilaustyönä esimerkiksi hääpuvut, juhlapuvut ja arkivaatteet. Ota yh... Ompelimo Raija Latosaari VALKEAKOSKI Ompelimo Raija Latosaari tarjoaa asiakkailleen monen vuoden ammattitaidolla Ompelu- ja korjauspalveluja, Valkeakoskella. Jos tarvitset ompelupalveluja tai ompelukoneesi ryppyilee Ota yhteyttä! Ompelimo Mato HELSINKI Ompelimossa syntyy mittatilausvaatteita sekä sisustustuotteita, joskus myös ompelijattaren päähänpistona erilaisia valmistuotteita kuten hattuja ja koruja. Tutustu lisää kotisivuillani pelimomat... Ompelimo Marjo YLÄ-KINTAUS Ompelimo Marjo palvelee Teitä Ylä-Kintaudella, palveluitani * MITTATILAUSOMPELU * KORJAUSOMPELU * SISUSTUSOMPELU * Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kaisa Kataja LOHJA Kaisa Kataja tekee ompelutyöt laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla. OMPELIMO SAILA HAIKKOLA PORVOO Ompelijamestari Saila Hakola palvelee Porvoossa. Palveluitani mm. * TILAUSTYÖT * KORJAUSOMPELU * VERHO/SISUSTUSOMPELU * PIENTEN SARJOJEN OMPELU * Tutustu lisää kotisivuillani ja v... Saramai ORIMATTILA Saramai tekee ammattitaidolla naisten vaatteiden mittatilausompelut Orimattilassa.

Katsomo android tv, 2020