Vartiovuoren Kesäteatteri Robin Hood

Saturday, 3 October 2020

Kesän 2019 roolituksista ja muusta työryhmästä tiedotamme lisää syksyllä 2018 samalla kun lipunmyyntimme kesälle 2019 aukeaa! Kesän 2018 produktion Taikuri Oz:in (dramatisointi ja ohjaus Tom Petäjä) näytäntökausi jatkuu Vartiovuorella 11. 8. 2018 asti. Tervetuloa Turun Kesäteatteriin!

Vartiovuoren kesäteatteri robin hold em poker

Hiekkakummusta sai hyvin kyllä vauhtia tossun alle, ei siinä mitään. Hiukan närästi myös se, että takanani istui porukka, joka pulinasta ja rapinasta päätellen keskittyi enemmän eväisiin kuin esityksen seuraamiseen... Josta tulikin myös mieleeni, että miksei kesäteattereissa ole ennen esitystä tai väliajalla myynnissä esim. herneitä ja mansikoita? Kesän herkkusato kun alkaa olla parhaimmillaan, eikä niitä viitsisi mistään torilta lätsähtäneenä roudata mukanaan. Ostaisin kyllä makkaran sijaan mielelläni! Jos kaipaat pientä seikkailua arkeen ja mukavia lauluja, niin Vartiovuorelle siitä! Vähän tuli pieniä Game of Thrones -fiiliksiä tästä myös, kun oli hiippailua linnan käytävillä, pahismeininkiä, valtaistuinta, miekkailua ja naissotureita. Oikein onnistunut Turun reissu oli tämä ja ehdin paluubussiinkin hienosti (miinus ne rakot jaloissa). Lisäinfoa teatterin sivuilta tästä. Esityskuvat (c) Jere Satamo (Näin esityksen vapaalipulla, kiitos Turun Kesäteatteri! )

Robin Hood / Turun Kesäteatteri, Vartiovuori Ensi-ilta 13. 6.

Vartiovuoren kesäteatteriin etuhintaisia lippuja! - TuUL

Robin Hood on klassinen kertomus oikeudenmukaisuudesta ja rohkeudesta, hyvästä ja pahasta. Se, miten Robin-tarinoita on kerrottu jo vuosisatoja, osoittaa miten tärkeää meille, pienille ja isommille, on saada kuulla ja kertoa tarinoita. Minun Robin Hoodini on kertomus tarinoiden voimasta. Tarinoiden ja leikin! " Esitys tarttuu Robin Hoodin legendaan raikkaan reippaalla otteella, iskien veijarimaisesti silmää Sherwoodin tarinaperinteelle aina varhaisista balladeista Disney-animaatioon ja Varkaiden ruhtinaaseen. Robin Hood seikkaili menestyksekkäästi Turun kesäteatterissa Vartiovuorella viimeksi vuonna 1997 Jussi Helmisen dramatisoimana ja ohjaamana. Kesän 2019 ohjaaja Jukka Kittilä odottelee Kesäteatterin takana vuoroaan päästä hommiin. "En nähnyt esitystä, mutta tiedän sen aseman rakastettuna klassikkona, jonka Sherwood -biisiä moni yhä hyräilee. Ehkä hyräilee myös ensi kesänä. On jo aikakin, että iloiset veikot palaavat Vartsikkaan! " Sherwoodin metsän Vartiovuorelle tulee loihtimaan viime vuosien tapaan lavastaja Teemu Loikas ja metsän iloiset veikot, Nottinghamin miehet ja kaikki muut värikkäät hahmot tuo lavalle Taikuri Ozinkin valloittavan puvustuksen luonut Pirita Lindén.

Vartiovuoren kesäteatteri robin hold em

 1. Ilmatieteen laitos
 2. Linja auto pysäkit
 3. Ikitie on loistava kotimainen elokuva Stalinin vainoista - Kulttuuri | HS.fi
 4. Vw huolto
 5. Tv kanavat ohjelmat
 6. Asunnot ja toimitilat, Kouvola
 7. Vartiovuoren kesäteatteri robin hoodies
 8. Vapaa-ajan Kalastaja – Kalapedia
 9. Vartiovuoren kesäteatteriin etuhintaisia lippuja! - TuUL
 10. Kasvojen punoitus ja kuumotus
 11. Nokia BP-4GW akku Lumia 920, alkuperäinen | Nokia akut

ROBIN HOOD | Kivaa Tekemistä

Vartiovuori on tulevana kesänä Sherwood! Pitkään toivottu ja odotettu Robin Hood seikkailee Turun Kesäteatterissa kesällä 2019. Tämä lainsuojaton käy iloisine veikkoineen ryöväämään heiltä, joilla on yllin kyllin, auttaakseen heitä, joilla on kovin vähän. Kannoillaan Robinilla on Nottinghamin sheriffi, lainsuojattomien väsymätön saalistaja. Robin Hoodin Vartiovuorelle dramatisoi ja ohjaa turkulainen teatteriohjaaja Jukka Kittilä. Keskeisissä rooleissa nähdään mm. Eetu Känkänen, Anna Böhm, Turkka Mastomäki, Jenni Kitti, Markus Niemi, Samu Loijas, Harri Ahola ja Saara Mänttäri. Turun Kesäteatterin Robin Hood on leikkisä, musiikkipitoinen koko perheen seikkailu, joka ottaa kaiken ja enemmän irti Vartiovuoren näyttämöstä ja ympäröivästä luonnosta. Vauhdikkaat taistelut suunnittelee näyttämötaisteluiden huipputekijä taistelukoreografi Oula Kitti. Suunnittelijoissa on iso liuta Vartiovuoren luottotekijöitä: Valtteri Lipasti säveltää musiikin, lavastuksen toteuttaa Teemu Loikas, puvustuksen Pirita Linden, tarpeiston Jenni Rutanen ja äänisuunnittelun Mikko M. Koskinen.

Robin Hood Pitkään toivottu ja odotettu Robin Hood seikkailee Turun Kesäteatterissa Vartiovuorella kesällä 2019. Tämä lainsuojaton käy iloisine veikkoineen ryöväämään heiltä, joilla on yllin kyllin, auttaakseen heitä, joilla on kovin vähän. Kannoillaan Robinilla on Nottinghamin sheriffi, lainsuojattomien väsymätön saalistaja. Rooleissa: Turkka Mastomäki (Nottighamin sheriffi), Anna Böhm (Marian), Eetu Känkänen (Robin Hood), Jenni Kitti (Gisborne), Samu Loijas (Munkki Tuck), Harri Ahola (Pikku John), Markus Niemi (prinssi Juhana) ja Saara Mänttäri (Puna-Will). Robin Hoodin Vartiovuorelle dramatisoi ja ohjaa turkulainen teatteriohjaaja Jukka Kittilä. Turun Kesäteatterin Robin Hood on leikkisä, musiikkipitoinen koko perheen seikkailu, joka ottaa kaiken ja enemmän irti Vartiovuoren näyttämöstä ja ympäröivästä luonnosta. Vauhdikkaat taistelut suunnittelee näyttämötaisteluiden huipputekijä taistelukoreografi Oula Kitti. Suunnittelijoissa on iso liuta Vartiovuoren luottotekijöitä: Valtteri Lipasti säveltää musiikin, lavastuksen totettaa Teemu Loikas, puvustuksen Pirita Lin den, tarpeiston Pia Kalenius ja äänisuunnittelun Mikko M. Koskinen.

Vartiovuoren kesäteatteri robin hold'em

Vartiovuoren Robin Hoodissa vuonna 1997 Nottinghamin sheriffinä nähtiin Matti Tuominen, Robin Hoodin roolissa Ville Keskilä, Lady Marian oli Sari Tamminen ja esityksen ohjasi Jussi Helminen. Veli Tuckin roolihahmossa nähtiin Turun kesäteatterin kantava voima Kauko Leinonen.

Robin Hoodin ensi-ilta on 13. 6. 2019. Esitys sopii yli kolmivuotiaille ja hilpeän vauhdikas meno viihdyttää myös kaikkia alakouluikäisistä aikuisiin. Teatterin katsomo on katettu ja sen paikat ovat selkänojallisia ja numeroituja. Lähde vehreälle Vartiovuorelle Turun Kesäteatteriin!

Katsomo android tv, 2020