Jordan Sähköhammasharja Vaihtopää

Saturday, 3 October 2020

Kaikissa uusissa Jordan Clean Smile sähköhammasharjoissa ja vaihtoharjoissa on ympäristöystävällinen FSC-sertifioitu pakkaus! Lue lisää Highlights SoftClean™-teknologia Pakkauksessa neljä vaihtopäätä Sopii kaikkiin Jordan Clean Smile, Clean Smile Plus ja Clean Smile Lite -sähköhammasharjoihin Yhteensopiva myös useimpiin Oral-B sähköhammasharjoihin Ympäristöystävällinen FSC-sertifioitu pakkaus – 100% kierrätettyä paperia

Jordan sähköhammasharja vaihtopää

Tarjoamme Sinulle kuitenkin 100 päivän tyytyväisyystakuu n, jos et jostain syystä ole tuotteeseemme tyytyväinen.

Rated 5 out of 5 by Minka20 from Hintansa arvoinen Ostin vaihtopäät harjaani, koska niitä ei kotipaikkakunnalta löytynyt. Pakkaus on siisti ja tuote toimii ihan kuin alkuperäinen: tekee puhdasta jälkeä hellävaraisesti. Plussaa se, että toimitus oli omaan postilaatikkoon. Date published: 2019-05-23 Mika from Loistava akun kesto Paras ostamani sähköhammasmarja e lopu millääsutehoja moitteetta Date published: 2018-06-01 Rated 4 out of Keskikehon rakentaja from Vaihtoharja löytyi Tyytyväinen kun harvinaisempaan malliin löytyi vaihtoharja, toki suolaiseen hintaan. Date published: 2020-02-26 Leena from Hyvä harja Olen ollut ostokseeni tyytyväinen.... Date published: 2019-08-31

Harjasten kärjet puhdistavat tehokkaasti myös ahtaista paikoista, kuten ienrajasta, aiheuttamatta ikenelle ylimääräistä painetta. Erityisen hellävarainen Jordan Smile Sensitive harjauspää sopii jokaiselle! Sen ohuet, joustavat ja kärkeä kohti kapenevat harjakset takaavat erittäin hellävaraisen puhdistuksen. Harjasten kärjet puhdistavat tehokkaasti myös ahtaista paikoista, kuten ienrajasta. Jordan Smile Whitening harjauspää sopii erityisesti valkaisevaa vaikutusta toivovalle sähköhammasharjan käyttäjälle. Tämän harjauspään painopiste on ainutlaatuisissa WhiteTech™-harjaksissa, jotka on kehitetty poistamaan plakkia ja pintavärjäytymiä tehokkaasti yhdessä hammastahnan kanssa. Jordan Clean -mallisto Jordan Clean -malliston harjauspäät Jordan Clean -malliston sähköhammasharjoihin on saatavilla kolmea erilaista SoftClean™-vaihtopäätä: normaali Jordan Clean, erityisen hellävarainen Jordan Clean Sensitive ja pintavärjäytymien poistoon tarkoitettu Jordan Clean Whitening. Nämä vaihtopäät sopivat malleihin Jordan Clean, Jordan Clean Plus, Jordan Clean Fresh, Jordan Clean Travel, Jordan Clean Premium ja Jordan Clean Premium+ Olemme erittäin ylpeitä Jordan Clean Powered by Wilfa -sähköhammasharjoista ja uskomme vahvasti Sinunkin olevan tyytyväinen hankintaasi!

SoftClean™ -teknologia Kaikki Jordan-vaihtopäät on varustettu ainutlaatuisella SoftClean™ -teknologialla. Teknologia perustuu tehokkaiden, erityyppisten harjasten ainutlaatuiseen yhdistelmään yhdessä, pienikokoisessa harjauspäässä. Parhaan mahdollisen, perusteellisen ja hellävaraisen puhdistustuloksen varmistaa harjauspään kolme puhdistusvyöhykettä. SoftClean™ on suunniteltu huolehtimaan sekä hampaista että ikenistä. Harjauspää on suunniteltu puhdistamaan koko hammas yksi kerrallaan – ovaalinmuotoinen pää on anatomisesti muotoiltu Surroundtooth™-teknologian mukaisesti niin, että harja ympäröi hampaat yksi kerrallaan antaen maksimaalisen kosketuksen koko hampaan pintaan. Terävöitetyt harjakset puhdistavat ienrajat tutkitusti tehokkaammin ja hellävaraisemmmin kuin pyöreät harjasten kärjet. Valikoimassamme on harjauspäät kolmeen erilaiseen tarpeeseen: normaali Clean, erityisen hellävarainen Sensitive ja pintavärjäytymien poistoon tarkoitettu Whitening. Huippuluokan akunkesto ja fiksu lataus Jordan Powered by Wilfa sähköhammasharjat tarjoavat markkinoiden parhaan akunkeston.

Clean-harjauspää sopii kaikkiin Jordan Powered by Wilfa sähköhammasharjoihin. Harjauspää puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti ainutlaatuisen Soft Clean ™-teknologian ansiosta. Pieni, soikea harjauspää on mitoitettu puhdistamaan hampaat yksi kerrallaan ja harjauspään säikeet on jaettu kolmeen puhdistusvyöhykkeeseen mahdollistaen puhdistuksen ja plakin poiston myös hampaiden välistä ja ienrajoista perusteellisesti ja hellävaraisesti. Paketissa 4 vaihtopäätä.

Jordan harjaspää 4kpl TBRF-4XC

Jordan tehokkaat ja tyylikkäät sähköhammasharjat Jordan sähköhammasharjat Jordan sähköhammasharjat! Yhteistyössä Wilfan ja Jordanin kanssa kehitetyt uuden sukupolven tyylikkäästi muotoillut sähköhammasharjat, joissa yhdistyvät huippuluokan akkukesto ja erinomaisen puhdistuksen takaava SoftClean™-teknologia. Harjauspään koko ja muoto on optimoitu puhdistamaan hampaat tarkasti ja hellävaraisesti hammas kerrallaan. SoftClean™-teknologian mukaisesti harjakset on jaettu kolmeen puhdistusalueeseen, joissa jokaisessa on erityyppiset harjakset. Harjakset puhdistavat niin hampaan pinnan kuin hammasvälit ja ienrajat tehokkaasti ja hellävaraisesti. Vaihtoharjoja on saatavissa kolmeen tarpeeseen: normaali CLEAN, erittäin hellävarainen SENSITIVE ja pintavärjäytymiä poistava WHITENING. Jordan Clean Powered by Wilfa -sähköhammasharjoissa on ensiluokkainen akun kesto. Litiumakku latautuu nopeasti ja tarjoaa jopa kuukauden käyttöajan harjattaessa aamuin illoin suositellut 2 minuuttia kerrallaan. Jordan Clean Powered by Wilfa –sähköhammasharjavalikoimassa on saatavilla seuraavat mallit: Jordan Clean 1 nopeus.

Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun Nouda myymälästä 0€ Toimituskulut alkaen € 4, 90 Ostoskorissa valittavanasi on Postin, Matkahuollon ja Budbeen pakettipalvelut, Gigantin myymälänoudot sekä Matkahuollon ja oman logistiikkaverkostomme kotiinkuljetukset. Kuinka usein sähköhammasharjan harjaosa tulee vaihtaa? Asiantuntijat korostavat harjaspään säännöllisen vaihtamisen tärkeyttä. Sillä varmistat, että sähköhammasharjan puhdistusteho pysyy riittävän hyvänä. Usein suositellaan harjaspään vaihtamista noin kolmen kuukauden välein, mutta sopiva vaihtoväli riippuu käytöstä – jos harjaa painetaan harjattaessa kovaa, kuluu se nopeammin. Nyrkkisääntö on, että harja kannattaa vaihtaa, kun harjakset näyttävät selvästi kuluneilta ja rispaantuneilta, tarvittaessa vaikka kerran kuukaudessa. Kolmen kuukauden vaihtoväliä pidetään kuitenkin maksimina, sillä vaikka harjakset eivät olisikaan kovin kuluneet, ehtii hammasharjaan kertyä runsaasti bakteereita. Rated 5 out of 5 by from Allt du kan förvänta dig av ett tandborsthuvud Produkten var perfekt.

Jordan Powered by Wilfa -sähköhammasharjat on kehitetty yhteistyössä Jordanin ja Wilfan kanssa. Jordan Clean & Clean Smile sähköhammasharjojen ominaisuudet tuovat manuaalisen harjan huolettoman helppokäyttöisyyden ja sähköhammasharjan verrattoman puhdistustehon yhteen. Ainutlaatuinen puhdistusteknologia, pitkäkestoinen akku sekä skandinaavinen linjakas muotoilu ja käyttäjäystävällisyys tekevät sähköhammasharjoistamme ylivoimaisia. Muotoilu perustuu pohjoismaiseen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Tyylikäs ja linjakas muotoilu auttaa myös pitämään sähköhammasharjan ja laturin puhtaana. Litiumakkuteknologiamme tarjoaa markkinoiden parhaimman akunkeston ja älykkään latausjärjestelmän ansiosta niin käyttö kuin lataus on vaivatonta. Ainutlaatuiset harjauspäät SoftClean™-teknologialla tarjoavat vertaansa vailla olevaa hampaiden puhdistusta. Useat hammaslääkärit suosittelevat sähköhammasharjan käyttöä – eikä suotta. Jatkuva, oikeanlainen harjaava liike sekä optimaalisen kokoinen harjauspää varmistavat, että sähköhammasharjaa käytettäessä puhdistus on tarkkaa ja tehokasta.

  • Jordan sähköhammasharja vaihtopää remix
  • Sosiaalialan tes ja g palkkaluokka
  • Feta pinaattipiirakka vaio vgn
  • K-Market Knuutilankangas - Y-tunnus: 2910829-3 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
  • Jordan tehokkaat ja tyylikkäät sähköhammasharjat
  • Kuljun löytö outlet.php
  • Sähköhammasharja testivoittaja 2015
  • Sähköhammasharjat | Jordan Powered by Wilfa | Yli kuukauden akunkesto
  • Pieni elämä | Vaski-kirjastot | Vaski-kirjastot
  • Jordan sähköhammasharja vaihtopää lyrics

Täyteen ladattuna harjaat hampaitasi jopa 1, 5 kuukautta (tarkista mallikohtaiset akkukapasiteetit), kun harjaat hammaslääkärien suositusten mukaisesti aamuin illoin 2 minuuttia kerrallaan. Litiumakkujemme teho ei hiivu varauksen vähetessä, vaan harjaa täysin kierroksin aina latauksen loppumiseen saakka. Lisäksi litiumakun käyttöikä on pitkä, sillä se kestää useampia latauksia kuin tavanomaiset akut. Sähköhammasharjamme lataat USB-johdolla kätevästi joko verkkovirrasta tai millä tahansa kannettavalla laitteella. Mallista riippuen harjamme voit ladata joko kätevää latausalustaa käyttäen tai suoraan harjan pohjasta. Sähköhammasharjamme lataat täyteen nopeasti, mallista riippuen keskimäärin 5 tuntia. Useimmissa sähköhammasharjoissamme on myös pikalatausmahdollisuus – jos et ehdi odottamaan akun täyteen latautumista, saat jopa viikon harjausaikaa vain 20 minuutin pikalatauksella! Uutta! Jordan Clean Smile -sarjan uuden sukupolven sähköhammasharjat pitävät hampaat puhtaana ainutlaatuisen SoftClean™-teknologian avulla.

Katsomo android tv, 2020