Lapin Mieli Oy

Saturday, 3 October 2020
 1. Lapin mieli oy e
 2. Lapin Mieli Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat

Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Katso esimerkkiraportti > Yritystiedot toimittaa HINTA 41, 98 € (Sis. ALV) Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta. Tutustu sinua kiinnostavan yrityksen tuloslaskelmaan, taseeseen ja tunnuslukuihin. Tunnuslukutiivistelmästä näet yhdellä silmäyksellä tärkeät tunnusluvut. Mukana myös vertailu toimialaan ja tilintarkastuslauseke. 12, 91 € Valitse raportti Arvoraportti Uusi Luottotiedot Kaupparekisteri­ote Yhtiöjärjestys Myyjän raportti Maksukykymittari Yritystietojen tarkastusraportti Oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemään hyviä päätöksiä. Arvoraportissa yritykselle määritetään euromääräinen arvo. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset. Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm.

Lapin mieli oy e

toiminnan onnistumisen arviointiin, strategiseen suunnitteluun, yrityksen sukupolvenvaihdoksessa tarvittavaan arvon määritykseen, yrityskauppojen suunnitteluun sekä kiinnostavien sijoituskohteiden arviointiin. Raportti koostetaan analysoimalla ja jalostamalla suurta ja ajantasaista yritystietokantaa. 549, 00 € Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. 6, 79 € Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Katso mm. aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi. Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot.

Lapin Mieli Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat

 • Nyt se alkaa! Ensimmäiset S-ryhmän kaupat auki laajennetuin aukioloajoin jo uudenvuodenpäivänä | Patarumpu
 • Lapin Mieli Oy - Päättäjät | Suomen Asiakastieto Oy
 • Hyvä ja edullinen ravintola tallinna
 • Paldaniuksen kukkakauppa, Raahe, Sovionkatu 10
 • Kirpputori lanttila uusi osoite university
 • Lapin mieli oy 3
 • Renkaiden vaihto espoon keskus d
 • Kylpylät
 • Lapin mieli oy 10
 • Helsingin stadionin torni

Lapin Mieli Oy (1071153-5) on perustettu vuonna 1996 ja sen toimialana on Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut. Yrityksen viime tilikautena 03/2019, Lapin Mieli Oy teki 99 000 EUR liikevaihtoa ja sen tulos oli 7 000 EUR. Yrityksen nettotulosprosentti oli 7, 2%. Katso kaikki yrityksen julkiset tiedot alta! Aktiivinen Rekisterissä Kaupparekisterissä Yrityksen perustiedot Y-tunnus: 1071153-5 ( YTJ) Yhtiömuoto: Osakeyhtiö ( YTJ) Toimiala: Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut (86220) ( YTJ) Toimialakuvaus: Yhtiön toimialana on lääkäripalvelut, erikoislääkäripalvelut, psykiatria sekä terveyspalvelut, tulkkaus- ja käännöstyöt, luonnontuotteiden osto, myynti ja välitys, matkailupalvelut, osakkeiden ja kiinteistöjen osto, myynti ja hallinta, sijoitustoiminta, autojen vuokraus sekä konepajatekniikka. ( Kaupparekisteri) Kotipaikka: PUDASJÄRVI ( YTJ) Toimitusjohtaja: Laukkanen Nils Achim ( PRH) Yrityksen kieli: suomi ( YTJ) Puhelin: 08 828711 ( Alma Talent) Postiosoite: Sarakyläntie 6554, 93250 SARAJÄRVI ( YTJ) Taloustiedot Lapin Mieli Oy Liikevaihto (€): Liiketulos (€): Tilikauden pituus Henkilöstömäärä (henkilöä)*: 03 / 2019 99 000 6 000 12 kk - Taloudelliset tiedot perustuvat yrityksen emoyhtiön tietoihin.

 1. Espoon sairaala synnytysosasto center
 2. Kaikuja karjalasta surat thani
 3. Karjalainen uutiset kaikki tai

Katsomo android tv, 2020