Kung Fu Alkeiskurssi

Friday, 2 October 2020
 1. Kung fu alkeiskurssi helsinki

Noin kolmasosa tunnista tehdään puhtaasti kungfu-harjoitteita, kuten potkuja, lyöntejä, torjuntoja ja liikkumista. Kurssin lopussa on kaikille valinnainen vyökoe, johon kuuluu oppimääränä lyhyt keltaisen vyön sarja sekä joitain perusasentoja ja muutamia liikkeitä. Vyökoe ei ole pakollinen, ja sen voi suorittaa myös myöhemmin. Lasten kungfun peruskurssi ja edistyneiden ryhmä Lasten peruskurssille siirryttäessä alkeiskurssilaiset ovat jo oppineet perusteita ja suorittaneet ensimmäisen vyökokeen merkiksi edistymisestään. Lasten peruskurssi jatkaa harjoittelua uuden sarjan parissa sarjan oppimiseen tarvittavan ajan. Peruskurssin kesto ei ole vakio, vaan riippuu harjoittelijan omasta etenemisestä. Jatkokurssi ei ehkä odota seuraavalla harjoituskaudella, vaan vasta kun siihen on valmis. Edistyneiden ryhmä harjoittelee yleensä 1, 5h kerrallaan. Yleensä ensimmäiseen puoleen tuntiin tehdään runsaasti leikkejä ja lämmittelyjä. Edistyneet harjoittelijat tutustuvat lajiin aina opeteltavan liikesarjan perusharjoitusten (ji ben gong) kautta.

Kung fu alkeiskurssi helsinki

00 paikalle ja ryhmän jako päätetään sen jälkeen osallistujien määrän ja lapsen kokemuksen mukaan. Opetuskielenä toimii pääasiassa suomi, mutta englannin ja ruotsin kieliset on otettu opetuksessa tarpeen mukaan huomioon. Kurssi on tarkoitettu 7-11 vuotiaille. Kurssin hinta on 290 €. Pääopettajina toimivat Satria Sutisna ja Tomi Laitinen, ja heitä avustavat Iines Talarmo ja Marinette Uschanoff. --- Jos lapsesi on jo treenannut salillamme, niin täytä tämä kysely mikäli et ole jo tehnyt sitä. Miten pukeutua treeniä varten? Treeniasuksi käy mukavat, löysät vaatteet, esim. verkkarit ja t-paita sekä sisäkäyttöön tarkoitetut lyhytvartiset kengät. Kaikilla kursseilla on käytettävä treenikenkiä.

30-19. 30 ja alkaa 24. Kurssi kestää 10 viikkoa ja sen hinta on 140 €. Ba Duan Jin -alkeiskurssi on keskiviikkoisin klo 19. 00-20. 00 ja alkaa 26. Jos haluaa osallistua molempiin yllä mainittuihin kursseihin, yhteishinta on 190 €. Pääopettajana toimii mestari Shifu Zhang Fang, opettajana Jaana Meriläinen ja apuopettajana Taina Pääkkönen. Wushu-kungfu Wushu-kungfu -alkeiskurssi alkaa 25. 2020 klo 16. 45. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa: tiistaisin ja torstaisin klo 16. 45-18. 00. Kurssi on tarkoitettu yli 12-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Kurssi kestää 10 vikkoa. Kurssin hinta on 190 €. Pääopettajana toimii mestari Shifu Zhang Fang ja opettajina Jaakko Hutchings, Tomi Laitinen ja Satria Sutisna. Lasten wushu-kungfu Lasten wushu-kungfu -kurssi alkaa la 29. 2020 klo 13. 00, ja viimeinen tunti pidetään 5. 12. Harjoitukset pidetään lauantaisin kahdessa eri ryhmässä, klo 13. 00-14. 00 ja klo 14. 00-15. Kaikki jotka ovat olleet klo 14 ryhmässä jatkavat suoraan samassa ryhmässä. Kello 13 ryhmässä treenanneet tulevat ekalla tunnilla klo 13.

WUSHU KUNGFU TAIJIQUAN QIGONG Syksyn 2020 alkeiskurssit Suunnitellut kesäalkeiskurssit jouduttiin perumaan liian vähäisen osallistujamäärän takia Taiji (taijiquan) Tällä kurssilla opetamme 24-Tajiquan sarjan. Seuraava taiji -alkeiskurssi alkaa ke 26. 8. 2020 18. 00. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa: keskiviikkoisin klo 18. 00-19:00 ja sunnuntaisin klo 14. 00-15:00. Kurssi kestää 10 viikkoa. Kurssin hinta on 240 €. Pääopettajana toimii mestari Shifu Zhang Fang, opettajana Jaana Meriläinen ja Katri Liikonen. Senior Taijiquan Tällä kurssilla opetamme 13 tekniikan (5 askel- ja 8 käsitekniikan) Taijiquan rutiinia. Tämä on hyvä rutiini senioreille Taijin perusteiden oppimiseen. Seuraava taiji -alkeiskurssi senioreille on tiistaisin klo 11. 00-12. 00, ja alkaa 25. 2020. Kurssi kestää 10 viikkoa. Kurssin hinta on 120 €. Pääopettajana toimii mestari Shifu Zhang Fang, opettajana Jaana Meriläinen ja Katri Liikonen. Health qigong Health qigong -alkeiskursseja on kaksi: Ma Wang Dui (osa 2) -alkeiskurssi on maanantaisin klo 18.

Shaolin-mestari Wong Kiew Kit perusti instituutin vuonna 1982. Suomessa toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudulle.

 1. Kung fu kurssi
 2. Kung fu peruskurssi
 3. Sää
 4. Hirvenkäsittelyn ABC 1/8 Suolistus
 5. Kurssit | Suomen Wushu Kungfu Seura Ry
 6. Postin siirto loman ajaksi

Lapsi-aikuinen kurssille ilmoittautumiset osoitteeseen contact (a), muille kursseille ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun ilmestyt ensimmäisen viikon aikana treeneihin! Vastaamme silti mielellämme kysymyksiin. PERHEKUNGFU Syksyllä 2020 lauantaisin klo 10. 30-11. 30 / Chikara dojo, Sturenkatu 25 Kurssilla tutustutaan yhdessä oman lapsen kanssa kungfuun. Kurssi on tarkoitettu käytäväksi yhdessä 4-7 vuotiaan lapsen kanssa. LASTEN KUNGFUKURSSIT (aikuisten kurssit löytyvät sivun alaosasta) Syksyllä 2020 lauantaisin klo 11. 30-12. 30 / Chikara dojo, Sturenkatu 25 Lasten kungfun alkeiskurssi Kurssin ikäraja on 8-13 vuotta. Harjoittelun tavoitteena on, että lapset viihtyvät tunneilla, liikkuvat aktiivisesti koko tunnin oppien tuntemaan kehonsa paremmin tutustuen samalla kungfun alkeisiin. Iso osa tunnista käytetään puhtaasti kehonhallintaan ja koordinaation parantamiseen. Tavoite on oppia esimerkiksi kuperkeikka ja kärrynpyörä ennen vaikeampia liikkeitä. Kungfun harjoittelu on hyvin akrobaattista ja tämän johdosta teemme tunnilla paljon hyppyjä ja monenlaisia laaja-alaisia liikkeitä.

 1. Kilpisjärven mahtava saana
 2. Kimchi uusikaupunki lounas menu
 3. Huutokaupat com kokemuksia
 4. Koti petri paavola
 5. Sushin valmistus

Katsomo android tv, 2020