Sudio Kuulokkeet Arvostelu

Saturday, 3 October 2020
  1. Bluetooth kuulokkeet
  2. Overwatch arvostelu
  3. Ps4 kuulokkeet
  4. Koss kuulokkeet
  5. Akg kuulokkeet

Kumisovittimet on muotoiltu siten, etteivät ne pullahda helposti ulos korvista. Jos M-kokoiset vakiotulpat ovat liian pienet tai suuret, paketin mukana tulee myös ylimääräisiä sovittimia XS-, S-, L- ja XL-kokoisina. Näiden lisäksi voit valita vielä perinteisemmin muotoillut tulpat S-, M- ja L-koossa. Jokainen löytänee siis vaivatta itselleen sopivan istuvuuden,. Kuulokkeet pysyvät paikallaan kotelossa magneettien avulla. (Image credit: Truls Steinung) Latauskotelo vaikuttaa ensisilmäyksellä hieman suurelta ja painavalta, mutta pyöristettyjen reunojensa ansiosta se sopii silti hyvin taskuun. Kuulokkeet napsahtavat vankasti paikoilleen magneettien avulla ja myös kotelon kannessa on magneettikiinnitys. Ominaisuudet ja akunkesto Sudio on päättänyt pitää Ettin ominaisuudet yksinkertaisina ja se on mielestämme oikea ratkaisu. Arvostamme erityisesti, että valmistaja on päättänyt korvata FEM-mallistaan tutut kosketuspinnat perinteisillä painikkeilla, jotka toimivat luotettavasti jokaisella painalluksella.

Bluetooth kuulokkeet

  1. Nurmikon jääpoltteen hoito
  2. Edu kettunen kuollut group
  3. Eskelin Pysäköintilaitos Oy, Turku, Eskelinkatu 1
  4. Gluteenittomat mokkapalat kinuskikissa karaoke

Overwatch arvostelu

Ps4 kuulokkeet

Kuulokkeet ovat edeltäjiään paremmat niin teknisesti kuin äänenlaadullisestikin. Muotoilu on minimalistisen tyylikästä, latauskotelo on käytännöllisen helppokäyttöinen ja langaton lataus on mukava lisä tässä hintaluokassa. Itse kuulokkeiden myyntiargumentti – aktiivinen vastamelutoiminto – ei onnistunut kuitenkaan vakuuttamaan meitä. Jos siis etsit nimenomaan hyviä vastamelukuulokkeita, suosittelemme harkitsemaan toisia vaihtoehtoja. Erityisesti Sony WF-1000XM3 loistaa tällä mittarilla. Jos kaipaat sen sijaan hyviä ja helppokäyttöisiä täysin langattomia nappikuulokkeita järkevään hintaan, Sudio Ett on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Tutustu tästä vertailuumme tämän hetken parhaista täysin langattomista nappikuulokkeista

Koss kuulokkeet

Akg kuulokkeet

Vastamelutoiminto kyllä onnistuu vaimentamaan tasaisesti kaikkia eri taajuuksia, mutta vaimennus ei ole riittävän voimakas, jotta kuulokkeet poistaisivat ympäriltä kaikkia häiriötekijöitä. Vastamelutoiminto ei onneksi aiheuta mitään ylimääräistä hurinaa, johon olemme tottuneet joidenkin saman hintaluokan kilpailijoiden kohdalla. Arvostamme myös sitä, ettei vastamelutoiminnon kytkeminen vaikuta millään tavalla kuulokkeiden äänenlaatuun. Sudio Ett ei siis tarjoa kaikkein tehokkainta vastamelutoimintoa, mutta sen käyttämisestä ei ole myöskään mitään haittaa. Kuulokkeissa on sen sijaan toinen käytännöllinen ominaisuus, joka toimii erinomaisesti: ne päästävät automaattisesti läpi oman puheäänesi, kun puhut puheluita. Puhuminen tuntuu ominaisuuden ansiosta luonnollisemmalta, ja oman puheen äänenvoimakkuus on helpompi hahmottaa. Olisimme kuitenkin toivoneet, että ominaisuuden voisi kytkeä halutessaan myös pois päältä, jos olet esimerkiksi meluisassa ympäristössä. Äänenlaatu Sudio Ett tarjoaa hyvän äänenlaadun.

©2020 Gigantti. Kaikki oikeudet pidätetään. Asiakaspalvelu puh: 020-321321 (8, 4snt/min).

Katsomo android tv, 2020