Veteraanien Mm Kisat

Friday, 2 October 2020
 1. Veteraanien mm kisat 2016
 2. MM 2016 Orkdal - Suomen Veteraanimäkihyppääjät ry.
 3. Veteraanien SM-kisat 2010 tulokset - PDF Ilmainen lataus
 4. Päätös veteraanien MM-kisoista siirtyi | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat
 5. Veteraanien MM-kisat – Forssan Lehti

Tänä vuonna Suomesta oli mukana kuutisenkymmentä hiihtäjää. Valmentajaa tai sponsoreita Vuorenmaalla ei ole, mutta voitelijana ja perässähiihtäjänä on avomies Esko Korhonen. Tällä kertaa Vuorenmaan kisasukset Norjassa voiteli Pekka Toppari. Hiihto on Vuorenmaalla geeneissä. Isän veljen Eino Vuorenmaan hiihtouran katkaisi sota, mutta meno jatkui sotaveteraanien kisoissa ja omilla laduilla 90-vuoden ikään saakka. Virroilta kotoisin oleva Vuorenmaa on hiihtänyt ja urheillut koko ikänsä. Opiskelu, työ ja perheen perustaminen katkaisi hiihtouran, mutta se jatkui veteraanisarjoissa Oulun hiihtoseurassa 1997. Veteraanien MM-hiihdot järjestetään vuosittain. Viimeisen 20 vuoden aikana Vuorenmaa on ollut mukana veteraanien MM-laduilla 13 kertaa. Kotona Herukassa oleva palkintokaappi on vertaansa vailla. Kilpauran aikana lasikaappiin on kertynyt kultaa ja kunniaa, loistavimpina kruunuina 50 MM-mitalia ja 32 SM-mitalia. Vuorenmaan harjoittelupäiväkirjaan on kertynyt tänä talvena 1 800 hiihtokilometriä.

Veteraanien mm kisat 2016

MM 2016 Orkdal - Suomen Veteraanimäkihyppääjät ry.

Sisäänmarssissa Suomen lippua kantoi Arsi Sjögren. 29. 2. 2016 Harjoitukset käyntiin kisamäissä Suomen joukkue hyppäsi ensimmäiset harjoitukset tänään maanantaina. Hyppyjä kertyi kaikista neljästä kisamäestä. Hieman totuttelua on vaatinut vauhtimäkien posliiniladut. Yhdistetyn hiihtäjät kävivät myös testaamasa hiihtobaanoja. Harjoitukset jatkuvat vielä huomenna tiistaina.. Tiistai-iltana on luvassa myös kisojen viralliset avajaiset.

Veteraanien SM-kisat 2010 tulokset - PDF Ilmainen lataus

Rullahiihto painottuu harjoituksissa enemmän, jotta lokakuussa olisi valmiimpi siirtymään suksille. Tekniikkaa on aina hyvä hioa, mutta ennen lumille siirtymistä siihen on syytä keskittyä erityisen tarkasti. Joona muutti Rovaniemelle viime viikolla ja parin minuutin nousu... Skishop Mäkelä 325 views · September 6, 2018 0:32 ONNI 4. s SM-kisojen 2000m estejuoksussa! Onni juoksi tänään hienosti neljänneksi 16-17-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisoissa Espoon Leppävaarassa! Hyvä kisa huipentui hienoon loppukiriin (video alla) ja ennätys kirjattiin uusiin lukemiin 6. 49, 10 - mitali jäi vajaan 7 sekunnin päähän. Eilen Onni juoksi 3000 metriä, juoksu oli tukkoista ja aika 9. 59... Skishop Mäkelä 478 views · August 11, 2018 0:15 Onnin viestijoukkueelle SM-kultaa Maanantaina oli viimeinen SM-kisapäivä, nuorilla viestit ja aikuisilla yhteislähdöt. Ahveniston ampumahiihtäjät joukkueella Onni, Taavi Nyström ja Seeti Salonen voitti m17-sarjan kultaa! Onni aloitti loistavasti, varapatruunoiden avulla ammunnat nollille ja toisena vaihtoon.

Matin vetäytyminen kisassa ei kuitenkaan merkinnyt mitalisaaliin pienentymistä. – Tähän mennessä on tullut jo seitsemän kultaa, kolme hopeaa ja kaksi pronssia. Lisää on odotettavissa. Uskon, että mitalisaalis on yhteensä noin 26 kappaletta, Ahtiainen hehkutti perjantaina Viihdeuutisille. (MTV3)

Päätös veteraanien MM-kisoista siirtyi | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat

 1. Veteraanien mm kisat conversion
 2. Päätös veteraanien MM-kisoista siirtyi | Päijät-Häme | Etelä-Suomen Sanomat
 3. Veteraanien mm kisat 2
 4. Veteraanien mm kisat 3

Veteraanien MM-kisat – Forssan Lehti

#3 Jahans Aloitin siis turhaan uuden viestiketjun... joten, olkaapa modet hyvät ja poistakaatten tämä. Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy

Pian siirryttiin Simoon, jossa äiti sai töitä siltavahtina. Veli kuljetti veturia, ja veturinlämmittäjänä Ilvokin työskenteli ennen kuin aloitti poliisikoulun. Eläkkeelle hän jäi ylikonstaapelina.

merkeissä. – Pohjan Prikaatin kiltalaiset ottavat minut aina Simosta linjavaunun kyytiin. Sinne Lapin luontoon se sopii hienosti, suuressa avaruudessa korkean taivaan alla. Ja kun torvisoittokunta on vielä kantanut pillinsä sinne asti. ILVO PALVELI talvisodassa sissipataljoonan taistelulähettinä Tolvajärven suunnalla. Se sopi urheilulliselle nuorukaiselle, joka oli kova hiihtämään. " Tärkeintä ovat sanat, sanoma, kohta veljet ovat poissa. Jatkosodassa hän oli linnoitusrakennuspataljoonassa talousaliupseerina. Kenttärautatietä rakennettiin silloin Suojärven korpeen 80 kilometriä. VETERAANIEN MM-hiihdoista Ilvo on tuonut Suomeen 12 kultamitalia ja runsaasti himmeämpiä. Viimeiset MM-kisat hän hiihti Falunissa viisi vuotta sitten. Armas Ilvo on entinen poliisimies. Hän asuu Simossa. Kuva: Aleksi Jalava Ilvo asuu yksin omakotitalossa Simojoen varressa. – Siinä ihan maantiesillan ja rautatiesillan pielessä. Olen Lapin läänin eteläisin asukas! SUKU ON rautatieläisiä. Syntymäpaikaksi tuli Laukaa, kun isä oli silloin Pönttövuoren tunnelin ratavahti.

 1. Meneekö angiina itsestään ohi
 2. Koti petri paavola resort
 3. Kaleva tarjous 2019
 4. Loma asunnot lappi center

Katsomo android tv, 2020