Turun Yliopisto Moodle

Saturday, 3 October 2020
 1. Osallistu kielikursseille DigiCampus-hankkeen Moodle-alustalla | Turun yliopiston ylioppilaskunta
 2. Turun yliopisto moodle d
 3. Turun yliopisto moodle 2

opiskelijan/opiskelijoiden opinnäytteen Turnitin-raportin arvioivalla ohjaajalla. Kurssialueelle voi halutessaan lisätä myös muuta ohjausprosessiin tai valmistumiseen liittyvää tietoa. Pääasia, että Turnitin-tehtävien tai PDF/A-validointityökalun asetuksia ei muuteta. ⇒ Jotta opinnäytteen palautus- ja tarkastusprosessi toimisi opiskelijan ja myöhempien vaiheiden kannalta sujuvasti, toteutetaan UTUGradu-prosessiin liittyvien Moodle-tehtävien- ja alueiden luominen keskitetysti UTUGradun ja Moodlen käytön tuen toimesta. UTUGradun mukaisen Moodle-kurssialueen tilaaminen: Avaa Kurssialueen tilaus -lomake osoitteessa. Lomaketta avatessa kirjaudut Moodleen Turun yliopiston tunnuksella. Täytä kurssintilauslomake. (? )-merkkiä klikkaamalla näet tekstikenttien täyttöohjeet. Kurssin nimi = esimerkiksi "Syventävien opintojen Turnitin /" + oma nimesi Kurssin lyhenne = esimerkiksi "Syventävät, ohjaaja " + oma nimesi tai nimikirjaimesi Kurssikategoria = valitse alasvetovalikosta tiedekuntasi/yksikkösi/oppiaineesi tai valitse kategoria "Moodlen koulutukset ja muut / Turnitin" Lisätiedot = merkitse tähän kenttään " UTUGradu Turnitin-tehtävä ", niin saat opinnäytetekstien PDF/A validoinnin sekä plagiaatin-tunnistuksen suorittavat palautustehtävät.

Osallistu kielikursseille DigiCampus-hankkeen Moodle-alustalla | Turun yliopiston ylioppilaskunta

Olet täällä Etusivu Medialle Osallistu kielikursseille DigiCampus-hankkeen Moodle-alustalla Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama 26 korkeakoulun yhteistyöhanke KiVAKO pilotoi 3-5 op:n kieliopintoja DigiCampus-hankkeen Moodle-alustalla. Tutustu kurssitarjontaan DigiCampus-hankkeen Moodle-alustalla tai klikkaamalla ylläolevasta taulukosta kurssin nimeä. Pääset tutustumaan tarjontaan DigiCampus-alustalla vierailijana. Jokaisen kurssin etusivulla on lyhyt kuvaus kurssista ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen. Linkki myös tässä. Pilottiopintojaksoille varataan kiintiöpaikat kunkin hankekorkeakoulun opiskelijoille. Yli jäävät paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika on 2. -15. 9. 2019. Tieto kurssipaikasta tulee 23. alkavalla viikolla. Opetus toteutetaan loka-joulukuussa 2019 Syyslukukaudella 2019 on tarjolla uusia, verkko-opintoina toteutettavia kieliopintoja seuraavissa kielissä: Opintojakso Laajuus CEFR-taso Vastuukorkeakoulu Espanja 1 3 op A1 Satakunnan amk Italia 1 Lapin yliopisto Chinese & Chinese characters 1 (3+2) 5 op Aalto yliopisto Korea 1 Turun yliopisto Portugali 1 Saksa 1 Vaasan yliopisto Venäjä 3 A1-A2 Viro 1 5 op Haaga-Helia amk

A. Turun yliopiston tunnuksella Turun yliopiston opiskelijat (myös avoimen yliopiston opiskelijat) ja henkilökunta kirjautuvat Moodleen Turun yliopiston tunnuksella eli UTU-tunnuksella ja salasanalla. 1. Moodlen etusivulla valitse kirjautumisvaihtoehdoksi kirjaudu Turun yliopiston tunnuksella. Voit myös kirjautua oikeasta yläkulmasta painamalla "kirjaudu" ja valitsemalla avautuvasta ikkunasta Turun yliopiston tunnuksella. 2. Syötä kirjautumislomakkeeseen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Paina Kirjaudu -painiketta. 3. Kun kirjautuminen menee oikein, sinut ohjataan takaisin Moodlen etusivulle, jossa näet sivun oikeassa yläreunassa oman nimesi. Muistathan kirjautua vähintään kerran vuodessa niin kauan kuin haluat tietojesi säilyvän Moodlessa. Poistamme automaattisesti ne tunnukset, jotka ovat tätä kauemmin käyttämättömänä. Kirjautumisongelmat Jos kirjautuminen epäonnistui, näet virheilmoituksen "Authentication failed". Voit sitten yrittää kirjautumista uudelleen. Lisäohjeita löydät kirjautumissivun Ohjeet käyttöoikeuksista ja salasanoista –linkistä.

Turun yliopisto moodle d

Huom! Moodle-kurssialue on mahdollista saada joko suomenkielisenä tai englanninkielisenä. Jos haluat kurssialueen englanninkielisenä niin lisää tieto kurssintilauslomakkeen Lisätietoihin. Lopuksi klikkaa ' Tilaa kurssialue ' -painiketta Saat kurssin samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä.

 • Turusta lähtevät lennot
 • Turun yliopisto moodle d
 • Turun yliopisto moodle 2016
 • Normaali verenpaine 60 vuotiaalla naisella
 • Turun yliopisto moodle student
 • Ennen UTUGradu-prosessin aloittamista: työn esitarkastus ja Moodle-tehtävät - UTUGradu - UTUGuides at Turku University

Sosnetin valtakunnalliset verkkokurssit sekä erikoistumiskoulutuksen ja tohtorikoulutusverkoston verkkoympäristöt sijaitsevat eri yliopistojen alustoilla. Valtakunnalliset verkkokurssit toteutetaan järjestävän yliopiston alueilla. Helsingin yliopisto: Itä-Suomen yliopisto: Jyväskylän yliopisto: Lapin yliopisto: Tampereen yliopisto: Turun yliopisto: Korkeakoulujen yhteinen DigiCampus: Kurssialueille hakeutuminen: Kurssille ilmoittautumisen jälkeen seuraa opettajan tai verkko-opetuksen koordinaattorin ohjeita kurssille kirjautumiseen. Kun olet ilmoittautunut kurssille ja sinut on sinne hyväksytty, saat ohjeet kurssialueelle kirjautumiseen. Kursseille ilmoittautuminen ei edellytä kurssien oppimisympäristöihin kirjautumista, joten riittää, kun kurssivahvistuksen saatuasi kirjaudut kurssialueelle opettajan tai verkko-opetuksen koordinaattorin antamien ohjeiden mukaisesti. Huomioi, että sinulla on oman yliopiston läsnäolotiedot ja tunnukset voimassa.

Turun yliopisto moodle 2

Kun työ on pdf/a-validoitu onnistuneesti, voi opiskelija palauttaa työnsä samalla ohjaajan Moodle-kurssialueella valmiin työn Turnitin-tarkastustehtävään, joka arkistoi työn Turnitin-tietokantaan. Tähän Turnitin-tehtävään opiskelija voi palauttaa työnsä vain kerran. Siirry ohjeiden seuraavaan kohtaan "Tarkastus- ja hyväksymisprosessin aloittaminen UTUGradussa" klikkaamalla "Next" tämän sivun alalaidasta. Ohjaajalle: Moodle-kurssialueen tilaaminen UTUGradua varten Jotta opiskelijat voivat palauttaa työnsä tarkastukseen, tulee ohjaajan tilata palautuksia varten ensin Moodle-kurssialue (yksi per ohjaaja), jolta löytyvät PDF/A-validointityökalu sekä Turnitin-alkuperäisyydentarkastustehtävät (toinen ei-arkistoiva, toinen arkistoiva). Turnitin-tarkastuksiin käytettävä Moodle-alue on opiskelijan edun mukaisesti ja tietosuojasyistä ohjaajakohtainen, eli opettajien yhteisiä kurssialueita ei voi enää käyttää opinnäytteiden Turnitin-tarkastukseen. Ohjaajan oman Turnitin-tarkastuksia varten luodun Moodle-kurssialueen voi toki edelleen linkittää opettajien/oppiaineen yhteiskäytössä olevalle kurssialueelle, mutta teknisesti kyseessä on erillinen kurssialue, jolle pääsy on vain ko.

Tällä sivulla on erityisesti opetushenkilökunnalle tarkoitettuja ohjeita Turun yliopiston Moodlen käyttöön. Sivu on osa laajempaa Moodle-opasta. Laajemmassa opettajan oppaassa on tarkempia ohjeita mm. kurssin rakentamiseen ja aktiviteettien hallintaan. Näistä löydät ohjeita ja vinkkejä mm. Moodle-kurssien suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. TY-Päivitys 2020: Uudet ominaisuudet TY-Pikaopas opettajalle TY-Uuden kurssialueen tilaaminen TY-Kurssialueen sisältöjen kopioiminen vanhalta kurssilta uudelle kurssille TY-Kurssialueen nollaus TY-Kurssiavaimen asettaminen kurssille TY-Erillistunnusten pyytäminen TY-Turnitin-plagiaatintunnistuspalvelu TY-Ohjevideoita TY-Tenttiminen Tästä linkistä pääset laajemman opettajan oppaan etusivulle Helsingin yliopiston Moodlesta usein kysyttyjä kysymyksiä Nämä ohjeet eivät ole vielä täydelliset vaan niitä täydennetään tarpeiden mukaan. Kerro meille Moodle-tuessa, mihin Moodlen ominaisuuteen sinä tarvitsisit ohjeita.

Yliopistojen kirjastot päivittävät internet-sivuilleen tietoa kirjastopalvelujen ja kurssikirjojen saatavuudesta, joten seuraa oman yliopiston kirjaston tiedotusta. The university libraries... Read more » Yliopistojen kirjastot päivittävät internet-sivuilleen tietoa kirjastopalvelujen ja kurssikirjojen saatavuudesta, joten seuraa oman yliopiston kirjaston tiedotusta. The university libraries provide you with the latest information about the availability of library services and course literature, so follow the internet pages of your university library. Jos haluat saada merkinnän LITO-opintokokonaisuuden suorittamisesta, hae kokonaisuusmerkintää kotiyliopistostasi. If you want to receive credit for the LITO module, apply for the module mark at... Jos haluat saada merkinnän LITO-opintokokonaisuuden suorittamisesta, hae kokonaisuusmerkintää kotiyliopistostasi. If you want to receive credit for the LITO module, apply for the module mark at your home university. Palkinnon saivat vuonna 2017 käynnistyneen, kaikkien kauppatieteitä opettavien yliopistojen yhteisen liiketoiminta-osaamisen verkko-opintokokonaisuuden opettajat sekä opintokokonaisuuden...

 1. Www fineli fi ruokapäiväkirja new
 2. Mistä kuorsaus johtuu

Katsomo android tv, 2020