Maa Artisokka Englanniksi

Friday, 2 October 2020

Maa-artisokan mukulat muistuttavat eniten inkiväärinjuuria, mutta myös hieman perunaa. Käyttö Maa-artisokkaa voi käyttää hyvin samalla tavalla kuin perunaa tai bataattia, sillä erotuksella, että maa-artisokka sopii syötäväksi myös raakana, esimerkiksi raastettuna muiden juuresten kanssa. Maa-artisokka maistuu keitettynä, höyrytettynä, paistettuna, uunissa kypsennettynä tai grillattuna. Kuorittu maa-artisokka tummuu helposti, joten se tulee säilyttää sitruunalla maustetussa vedessä. Maa-artisokan keittoaika on hieman lyhyempi kuin perunalla. MTV LIFESTYLE

Home englanniksi

Käännettävä sana (suomeksi tai englanniksi): X Hakuluettelo: Käännös: maa-artisokka Jerusalem artichoke ( s) sunroot ( s) topinambur ( s: ''Helianthus tuberosus'') Viimeisimmät haut: maa-artisokka, puppet leader, quarter-sucker, yrneh, qipaos, kauli Suosittuja sanoja: suutari, perception, home, terveisin, content, viikonpäivät

Lisäksi artisokka auttaa alentamaan verensokeria ja usein diabeetikot luottavatkin artisokan parantavaan vaikutukseen. Artisokka pitää sydämestä hyvää huolta. 4. Tehostaa aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta Artisokka sisältää paljon kuitua, joka yhdessä puhdistavan vaikutuksen kanssa se helpottaa ruoansulatuksen toimintaa ja ehkäisee ummetusta. Keitä tai höyrytä muutama artisokka nautittavaksi sellaisina päivinä, kun tunnet olosi raskaaksi, ruokahalu on kaikonnut tai kärsit ummetuksesta. Artisokka hälventää tulehdusta, säätelee aineenvaihduntaa ja tehostaa samalla vastustuskykyä. 5. Energiaa artisokasta Artisokassa on paljon vitamiineja, erityisesti A- ja B6-vitamiinia, sekä tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia, fosforia, magnesiumia, kaliumia, rautaa ja jodia. Kaikkia näitä aineksia tarvitaan, kun keho muuntaa hiilihydraatteja energiaksi. 6. Apu sappirakon ongelmiin Joskus sappirakon toiminnassa ilmenee ongelmia, mikä näkyy ruoansulatuksen hidastumisena ja lisääntyneenä riskinä sappikivien kehittymiseen.

Kokeile hoitaa oireita lisäämällä artisokan nauttimista etenkin uutteen muodossa. Suosittelemme nauttimaan artisokkaa kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Artisokkaa voi valmistaa monella eri tavalla ja se sopii esimerkiksi katkaravun, täysjyväriisin, linssien ja papujen kanssa nautittavaksi. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että artisokka sisältää paljon natriumia, joten jos tarkkailet natriumin määrää ruokavaliossasi, älä syö liikaa artisokkaa.

Kangasmerkki englanniksi

Hoitaaksesi sappirakkoa ja pitääksesi sen puhtaana sappikivistä, voit valmistaa uutteen artisokasta. Keitä 5 kuivattua artisokan lehteä pienessä määrässä vettä, lisää muutama pisara sitruunamehua ja nauti lounaan jälkeen. Artisokalle sopii kaveriksi boldo-kasvi, mikä lisää uutteen lääkinnällistä vaikutusta. 7. Vähentää virtsahapon määrää Kun kehoon kertyy liikaa virtsahappoa, voi se kristallisoitua ja kulkeutua veren mukana eri paikkoihin kehossa. Kun virtsahappokristalleja kertyy yhteen paikkaan, ne voivat aiheuttaa kipua. Virtsahappoa kehittyy elimistöön etenkin puriinien vaikutuksesta, joita esimerkiksi kaikki liha sisältää runsaasti. Artisokan säännöllinen nauttiminen herkullisissa salaateissa tai osana muita höyrytettyjä kasviksia voi vähentää virtsahapon määrää ja kihtiin liittyviä ongelmia. 8. Hoitaa päänsärkyä Asiantuntijoiden mukaan tietyntyyppinen päänsärky johtuu maksan ongelmista. Kun maksa ei toimi normaalisti ja myrkkyjen kerääntyminen kehoon kiihtyy, tai jos maksa on rasvoittunut, voi olo tuntua väsyneeltä, huonovointiselta ja päänsärkyjä esiintyy usein.

 1. Nyhtökaura englanniksi
 2. Maa artisokka englanniksi 2
 3. Maa artisokka englanniksi lyrics
 4. Maa artisokka englanniksi ho
 5. Lanttulaatikko englanniksi
 6. Lasten elokuvat 2018
 7. Muovimaton asennus liimaamalla
 8. Maa-artisokka in english
 9. Karjalanpiirakka englanniksi
 10. Bar & Terrace Panama - Y-tunnus: 2172196-6 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Käännä

Maa artisokka englanniksi hai

23 lokakuun, 2018 Artisokasta saa paljon kuitua, joka auttaa ruoansulatusta toimimaan ja ehkäisee ummetusta. Herkullinen artisokka on monen suosikkiruoka, eikä suotta. Kukapa ei nauttisi lautasellisesta keitettyä artisokkaa oliiviöljyn ja etikan kera. Mahtavan makunsa lisäksi artisokat sisältävät keholle hyödyllisiä aineksia. Oikein käytettynä artisokalle on jopa lääkinnällisiä käyttötapoja. Tässä artikkelissa tutustumme lähemmin artisokan hyötyihin. Lääkinnällisiä käyttötapoja artisokalle Artisokan tulisi kuulua jokaisen perheen ruokalistalle. Artisokka saattaa vaikuttaa hankalalta ja eksoottiselta kasvilta. Artisokalle voi olla vaikea keksiä käyttöä ruokapöytään ja kokattavaksi, mutta todellisuudessa sen kypsentäminen on helppoa. Artisokkaa saa ympäri vuoden säilykkeenä, mutta parhaimmillaan se on tuoreena. 1. Hyväksi maksalle Artisokalla on puhdistava vaikutus elimistöön ja erityisen hyvin se puhdistaa maksaa. Maksa tunnetusti käsittelee kaikki elimistöön päätyvät myrkyt ja kuona-aineet, ja joskus maksa voi ylikuormittua, kun myrkkyjä kertyy liikaa.

Sanoja yhteensä 7 800 122. Käännöksiä yhteensä 7 172 573. Tämän sivun teksti ja äänitiedostot ovat käytettävissä Creative Commons Attribution/Share-Alike -lisenssillä. Kaikki sisältö perustuu Wikisanakirjan artikkeleihin. Näytä lähteet.

Syksyn sesonkijuureksella, maa-artisokalla on runsaasti terveysvaikutuksia. Perusta kotoisin oleva, auringonkukan sukulainen maa-artisokka on loistava lisä niin diabeetikon kuin painonpudottajankin lautaselle. Tiesitkö, että maa-artisokka on esimerkiksi oiva korvike perunalle? Lempeät maa-artisokan mukulat sopivat mainiosti keittoihin ja lisukkeisiin, vaikka kermaperunoiden kaveriksi. Terveyshyödyt Maa-artisokka vilkastuttaa aineenvaihduntaa, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja sen kerrotaan vähentävän jopa makeanhimoa. Maa-artisokan hiilihydraatit ovat pääsääntöisesti inuliinia, joten se sopii erityisesti diabeetikoille ruokavalioon. Inuliini ei vaadi insuliinia hajotakseen. Maa-artisokka sisältää myös runsaasti ravintokuitua ja hivenaineita, erityisesti rautaa, eikä lainkaan rasvaa. Kasvattaminen Maa-artisokan sadonkorjuuaika on myöhään syksyllä, mutta mukulat voidaan myös jättää maahan talvehtimaan ja kerätä aikaisin keväällä heti, kun lumet ovat sulaneet. Maa-artisokan mukulat nahistuvat varastoidessa helposti, joten runsaan sadon sattuessa kannattaa miettiä, olisiko osa sadosta viisasta jättää maahan talvehtimaan.

Artisokka helpottaa maksan toimintaa ja nopeuttaa myrkkyjen poistumista virtsan mukana. Lisäksi artisokka lisää sappinesteen tuotantoa, mikä tekee ruoansulatuksen toiminnasta helppoa. Artisokkaa käytetään myös mm. hepatiitin, maksakirroosin ja heikentyneen maksan toiminnan hoitoon. Artisokkaa voi nauttia helposti uutteena monta kertaa päivässä. Keitä litra vettä ja lisää joukkoon artisokka, keitä pehmeäksi ja lisää puolikkaan sitruunan mehu. Nauti lasillinen aterioiden jälkeen. 2. Auttaa pudottamaan painoa Artisokka nopeuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa rasvanpolttoa. Samalla kuona-aineet ja ylimääräinen neste poistuvat elimistöstä nopeasti. Nauti edellä mainittua artisokkavettä monta kertaa päivässä. Muista, ettei artisokka yksinään auta sinua laihtumaan, vaan se toimii vain osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota. 3. Hyväksi sydämelle Nauttimalla artisokkaa säännöllisesti autat pitämään veren puhtaana. Artisokka sopii täydellisesti korkeiden kolesteroliarvojen ja triglyseridien alentamiseen.

 1. Mistä haetaan ammattipätevyyskortti lyrics
 2. Huutokaupat com kokemuksia facebook

Katsomo android tv, 2020