Huawei Android Päivitys

Saturday, 3 October 2020
 1. Huawei android päivitys computer
 2. Huawei android päivitys mobile
 3. Huawei android päivitykset
 4. Android 10 -päivitys saatavilla jo useille Huawei- ja Honor-puhelimille | Mobiili.fi
 5. Huawei android päivitys 2

Yhteensä kahdeksan Huawei-konsernin puhelinta saavat päivityksen ensimmäisessä vaiheessa. Sekä Huawein että Honorin Android 10 -päivitysten raportoidaan alkaneen Suomessa. Honorilta vahvistetaan päivitysten jakelun alkaneen kolmelle tämän vuoden huippumallille, kun taasen Huawei Suomen virallisen arvion mukaan ensimmäiset mallit saavat päivitykset tammikuun alussa. Siitä huolimatta lukuisat käyttäjät ovat raportoineet suomalaisilla foorumeilla saaneensa Android 10 -päivityksen ainakin Huawei P30 Pro -puhelimiinsa. Ensimmäisessä aallossa Huaweilta päivitys tulee tarjolle viidelle puhelimelle ja Honorilta kolmelle: Honor View20 Honor 20 Honor 20 Pro Huawei P30 Huawei P30 Pro Huawei Mate 20 Lite Huawei Mate 20 Pro Huawei Nova 5T Lisäksi Honor on vahvistanut io-techille tarjoavansa myöhemmin päivityksen myös Honor 9X, Honor 20 Lite, Honor View 10, Honor 10, Honor 10 Lite ja Honor 8X -malleille. Päivitysten jakelu aloitetaan portaittain, joten se ei ole välttämättä välittömästi tarjolla kaikkiin laitteisiin.

Huawei android päivitys computer

 • Kuinka voin päivittää puhelimeni | HUAWEI Tuki Suomi
 • Yhteiskäyttöisen YouTube-kanavan perustaminen – Tarkkaamo
 • Telia ei toimi virossa
 • Huawei android päivitys free
 • Kipuilevan olkapään hoito | Lääkärikeskus Aava
 • Nfl finaali 2019
 • Huawei android päivitys laptop
 • Mistä ahdistus syntyy lyrics
 • Nordea verkkopankki henkilöasiakkaat live
 • Huawei android päivitys download
 • Gigantti huoltoseuranta

Huawei android päivitys mobile

Haku Tyhjennä haku Sulje haku Google-sovellukset Päävalikko Lähetä palautetta: Tämä ohjesisältö ja nämä tiedot Ohjekeskuksen yleinen käyttökokemus Laitteen Android-versionumero, tietoturvapäivityksen taso ja Google Play ‑järjestelmän taso ovat nähtävissä Asetukset-sovelluksessa. Saat ilmoituksen, kun uusi päivitys on saatavilla. Voit myös etsiä päivityksiä manuaalisesti. Android-version tarkistaminen Uusimpien saatavilla olevien Android-päivitysten tilaaminen Kun saat ilmoituksen, avaa se ja napauta siinä olevaa päivityspainiketta. Jos olet poistanut ilmoituksen tai laitteesi on ollut offline-tilassa: Avaa puhelimen Asetukset-sovellus. Valitse näytön alareunasta Järjestelmä Lisäasetukset Järjestelmäpäivitys. Näet laitteesi päivitystilan. Seuraa näytöllä mahdollisesti olevia ohjeita. Tietoturvapäivitysten ja Google Play ‑järjestelmäpäivitysten tilaaminen Useimmat järjestelmäpäivitykset ja tietoturvakorjaukset tehdään automaattisesti. Näin voit tarkistaa, onko päivityksiä saatavilla: Avaa laitteen Asetukset-sovellus.

Huawei android päivitykset

(2) Kun uusi versio on löytynyt, päivitä puhelin. Kun päivitys on valmis, puhelimesi käynnistyy uudelleen automaattisesti. * Kuvat ovat vain viitteenä ja saattavat poiketa laitteesi näkymistä.

Android 10 -päivitys saatavilla jo useille Huawei- ja Honor-puhelimille | Mobiili.fi

1 Älä missaa uutisia – seuraa meitä: Huawei on vahvistanut virallisesti puhelimet, joille Android 10 -päivitys saapuu. Listalta löytyy yhteensä 22 Huawein puhelinta, mutta näitä kaikkia ei ole saatavilla Suomessa. Huawei aloitti Android 10 -päivitysten jakelun jo pari kuukautta sitten. Ensimmäisenä päivityksen saivat Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 Lite sekä Huawei Nova 5T. Android 10 -käyttöjärjestelmän myötä Huawein EMUI -käyttöliittymä päivittyy EMUI 10 -versioon. Tarkkaa aikataulua Huawei ei paljastanut, mutta päivityksiä todennäköisesti alkaa ilmestymään tulevien viikkojen ja kuukausien aikana. Päivitystä voi koittaa etsiä Huawein HiCare-sovelluksen kautta. Päivityksen myötä puhelimet saavat muun muassa käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tilan, uudet animaatiot, uudet kuvakkeet sekä paremman elenavigoinnin. Lisätietoa uudistuksista saa tästä. Android 10 -päivitys Huawein puhelimiin Huawei P30 Pro Huawei P30 Lite Huawei P30 Huawei Mate 20 Pro Huawei Mate 20 Huawei Mate 20 X Huawei nova 5T Huawei Mate 20 RS Porsche Design Huawei Mate 20 X 5G Huawei nova 4e Huawei P20 Huawei P20 Pro Huawei Mate 10 Huawei Mate 10 Pro Huawei Mate 10 Porsche Design Huawei Mate RS Porsche Design Huawei Mate 20 Lite Huawei P Smart 2019 Huawei P Smart+ 2019 Huawei P Smart Pro Huawei P Smart Z Huawei nova 4 Android 10 -käyttöjärjestelmäpäivitys saapuu myös useille muiden valmistajien puhelimille.

Huawei android päivitys 2

Valitse sopiva tapa päivittämiseen tarpeen mukaan. ● Puhelimessasi on internet-yhteys ennen päivityksen aloittamista. Verkkopäivitykset kuluttavat tietyn määrän dataliikennettä, joten on suositeltavaa, että yhdistät puhelimesi Wi-Fi-verkkoon. ● Puhelimesi akussa on oltava vähintään 30% virtaa jäljellä koko päivityksen ajan. ● Päivitys vie jonkin verran aikaa. Ethän paina virtapainiketta tai suorita muita toimintoja päivityksen aikana. Kun päivitys on valmis, puhelimesi käynnistyy uudelleen automaattisesti. Paina Asetukset > Päivittäjä tarkistaaksesi uudet päivitykset. Jos uusia päivityksiä löydetään, paina ladataksesi ne ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita puhelimesi päivittämiseen. ● Viimeisin Huawei HiSuite-sovelluksen versio on asennettuna tietokoneellesi. Voit ladata sen osoitteesta ● Älä irrota USB-kaapelia tai sulje tai käynnistä uudelleen puhelintasi tai irrota tai aseta microSD-korttia prosessin aikana. (1) Yhdistä puhelimesi HiSuite-sovellukseen ja klikkaa Järjestelmäpäivitys tietokoneellasi.

Katsomo android tv, 2020