Ei Koulutusta Peruskoulun Jälkeen

Saturday, 3 October 2020
 1. Peruskoulun jälkeistä opiskelupaikkaa vaille jääneet - Kansalaiset - Suomi.fi
 2. Peruskoulun jälkeen | Nuorten Jyväskylä

Espoossa jokaiselle peruskoulunsa päättäneelle turvataan jatkopaikka. Suurin osa opiskelijoista jatkaa peruskoulun jälkeen lukioon, ammatilliseen koulutukseen tai tulee valituksi erilaisiin lisä- tai valmistaviin koulutuksiin. Peruskoulun jälkeisiin opintoihin hakeudutaan valtakunnallisen yhteishaun kautta. Lisää tietoa yhteishausta. Yhteishaun tulokset Yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 11. 6. 2020 oppilaitosten verkkosivuilla. Jos tarvitset ohjausta, ole yhteydessä oman peruskoulusi opoon. Opot ilmoittavat ennen lukuvuoden päättymistä, milloin ovat kesällä tavattavissa. Opiskelupaikan vastaanottaminen on vahvistettava viimeistään torstaina 25. 2020. Jos et ota saamaasi opiskelupaikkaa vastaan, ilmoita paikan peruuttamisesta oppilaitokseen. Peruutuspaikoille valitaan opiskelijat varasijojen mukaisessa järjestyksessä. Ilman koulutuspaikkaa jääneet saavat jälkiohjauskirjeen, jossa kerrotaan hakijan pistemäärä ja sijoittuminen varasijoille kussakin hakukohteessa. Lisätietoja Opintopolussa.

Peruskoulun jälkeistä opiskelupaikkaa vaille jääneet - Kansalaiset - Suomi.fi

 • Jussin abc autokoulu lohja
 • 136 Best virkkaus images in 2020 | Virkkaus, Käsityö, Virkkausohjeet
 • Esko salminen puoliso
 • Mun ainoot 30 minsa arvostelu 2
 • Peruskoulun jälkeen | Nuortenelämä.fi
 • Startin hiilien vaihto
 • Marcus & martinus | Adlibris verkkokauppa – Laaja valikoima ja edulliset hinnat
 • Espoo.fi > Peruskoulun jälkeen
 • Peruskoulun jälkeen | Nuorten Jyväskylä
 • Kukkien värien merkitys
 • Polkupyörän renkaat | Motonet Oy

Omnian sivuilta löydät lisätietoja paikan vastaanottamisesta sekä Tervetuloa Omniaan-päivien aikataulut ja linkit etätilaisuuksiin. Jokainen Omnian toimipiste järjestää etäyhteydellä 16. -17. 2020 Tervetuloa Omniaan -päivän kaikille opiskelupaikan saaneille. Lisätietoja Omnian sivuilla. Haku koulutuksiin jatkuu kesällä! Jäitkö ilman opiskelupaikkaa lukiossa tai ammattikoulussa? On vielä monta mahdollisuutta saada jatkopaikka! Kesän hakuaikoihin ja koulutuksiin kannattaa tutustua hyvissä ajoin. Lisähaut kevään yhteishaussa täyttämättä jääneille lukiopaikoille alkavat aikaisintaan 11. ja paikkoja täytetään varasijalistan mukaisesti 14. 8. 2020 saakka. Ammatilliseen koulutukseen voit hakea ympäri vuoden jatkuvassa haussa, ks.. Haku kymppiluokille ja valmistaviin koulutuksiin alkaa jo toukokuussa 2020. Kesän aikana voi myös vapautua peruutuspaikkoja, joita täytetään varasijalistan mukaan. Koulutustarjonnan löydät Opintopolusta. Hae koulutukseen ja lähde hyvillä mielin kesäloman viettoon! Haku perusopetuksen jälkeiseen valmistavaan koulutukseen Perusopetuksen jälkeiseen valmistavaan koulutukseen haetaan 19.

Peruskoulun jälkeen | Nuorten Jyväskylä

5. –21. 7. 2020 Opintopolun kautta. Nettihakemus on tallennettava hakujärjestelmään viimeistään 21. 2020 klo 15. 00. Valmistavia koulutuksia ovat perusopetuksen lisäopetus eli kymppiluokk a ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus (VALMA) maahanmuuttajien lukiokoulutukseen valmistava koulutus (LUVA). Valmistavan koulutuksen haun tulokset julkaistaan aikaisintaan 31. 2020. Oppilaitokset ilmoittavat valinnasta lmistavan koulutuksen opiskelupaikan menettää, jos sitä ei ota vastaan 14. 2020 mennessä. Mistä saan apua ja neuvontaa? Oman koulun oppilaanohjaajalta Ohjaamotalosta saat tietoa ja apua opiskelumahdollisuuksista työelämästä, työnhausta ja toimeentulosta asumisesta, arjenhallinnasta ja hyvinvoinnista vapaa-ajanmahdollisuuksista Etsivä nuorisotyö sijaitsee Ohjaamotalossa Palvelunumero: 043 824 3453 ​ InfoOmniasta saat apua eri opiskeluvaihtoehdoista, hakuajoista ja -tavoista koulutuksen rahoitusmahdollisuuksista ja muista etuuksista Ammattiopisto Live stä saavat apua ja neuvontaa erityisen tuen oppilaat Toimitathan opiskelutietolomakkeen uuteen opiskelupaikkaasi!

Tällä sivulla on tärkeää tietoa peruskoulua päättäville tai jo peruskoulusta valmistuneille nuorille. Peruskoulun loppuun suorittaminen Jos peruskoulusi on jäämässä kesken, tee suunnitelma peruskoulun loppuun suorittamisesta ensisijaisesti oman peruskoulusi kanssa. Ota yhteyttä esimerkiksi omaan opinto-ohjaajaasi. Peruskoulun voi suorittaa loppuun esimerkiksi Gradialla aikuisten perusopetuksessa OKSAssa, Jyväskylän kristillisellä opistolla tai nettiperuskoulussa Otavan opistossa. Jyväskylän kaupungin perusopetuspalveluissa toimivalla Ysiplus-pajalla voi suorittaa peruskoulun puuttuvia opintoja loppuun 9. luokan jälkeen. Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Keski-Suomen alueella toisen asteen koulutusta tarjoavat: Koulutuskuntayhtymä Gradia (lukiokoulutus sekä ammatillinen koulutus) Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke Normaalikoulun lukio Jyväskylän kristillinen opisto Jyväskylän palvelualan opisto Ammattiopisto Spesia Yhteishaun tulokset tulevat kesäkuussa ja sen jälkeen alkaa lisähaku vapaaksi jääneille opiskelupaikoille osoitteessa.

 1. Kirsi sarimaa vastaanotto
 2. Sukupuolitauti testi helsinki club
 3. Pyörän jarrut vinkuvat
 4. Pop kotivakuutus
 5. Golf keskustelu

Katsomo android tv, 2020