Asunto Oy Munkkiniemen Kone

Saturday, 3 October 2020
  1. Asunto oy munkkiniemen koneko
  2. Asunto oy munkkiniemen kone l

– Loistava sijainti upeassa puistomaisemassa yhdistettynä laadukkaisiin rakennusratkaisuihin tekee Asunto Oy Munkkiniemen Koneesta ainutlaatuisen paikan asua, toteaa toimitusjohtaja Matti Äijälä Auratum Asunnoista. – Olemme iloisia siitä, että voimme jatkaa yhteistyötä Peabin kanssa näin hienoissa puitteissa. Kohteen kiinnostavuudesta kertoo se, että jo nyt, yli kaksi vuotta ennen valmistumista, lähes puolet asunnoista on varattu.

Asunto oy munkkiniemen koneko

Munkkiniemen puistotie 25, Munkkiniemi, Helsinki Munkkiniemen Kone nostaa asumisen laadun uudelle tasolle Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimistotalo on kokenut komean renessanssin kun rakennus on kunnostettu moderniin asuinkäyttöön. Vanhan toimistotalon täydellisen saneerauksen lisäksi tuleva yhtiö on täydentynyt upealla Town House -uudisrakennuksella ja maanalaisella autopaikoituksella. Loistava sijainti uniikissa puistomaisemassa Helsingin kantakaupungin välittömässä tuntumassa yhdistettynä laadukkaisiin rakennusratkaisuihin, tekee Asunto Oy Munkkiniemen Koneesta ainutlaatuisen paikan asua. Täällä asumisen laatu nousee hissin tavoin aivan uudelle tasolle. Korkealuokkaiset asunnot valmistuivat kesäkuussa 2019. Perustiedot Helsinki, Munkkiniemi, Munkkiniemen puistotie 25, 00330 Asunto Oy Munkkiniemen Kone, Helsinki HUONEISTOJEN OMISTUSMUOTO Oma ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne myyjältä.

  • Munkkiniemen Puistotie 25 Kiinteistö Oy - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi
  • Paljonko on piispan palkka? | Kysy.fi
  • Asunto oy munkkiniemen kobe bryant
  • Riihimäen juna asema and the city
  • Munkkiniemen KONE | RakennusFakta.fi
  • Asunto oy munkkiniemen kone pro

5 km) Lämmitys Kaukolämpö. Asunnoissa on termostaatein ohjattu vesikiertoinen lattialämmitys. Tilat ja materiaalit Pysäköintitilan kuvaus AHP 39 ja 40, osakkeet 17931-17942 ja 17943-17954. Hoitovastike 36, 96 €, rahoitusvastike 19, 20 €. Mh. á 33 800, 00 €. Vmh. á 65 000, 00 € Yhteiset tilat Hissi. 2. krs:ssa on taloyhtiön yhteistilat; kuntosali, kaksi saunaosastoa, kerhohuone, pesutupa, kuivaushuone sekä Park Housen asuntojen irtaimistovarastot. Sisäänkäyntikerroksessa ala-aulojen yhteydessä on ulkoiluvälinevarastot. Town Housen irtaimistovarastot ovat autohallin yhteydessä, jossa on myös väestönsuoja, auton pesupaikka sekä teknisiä tiloja. Kaapeli-TV DVB-C (digitaalinen kaapeli), taloyhtiölaajakaista 10M Ominaisuudet Eteisen vaatekaappi peililiukuovilla, kenkäkaappi, makuuhuoneen ja olohuoneen walk-in vaatehuoneet, viinikaappi, kiinteät valaisimet. Terassilla markiiseille moottorivaraus. Munkkiniemen puistotie 15, 00330 Helsinki Puh: 094363500 Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.

Asunto oy munkkiniemen kone l

Talon alkuperäinen ilme on palautettu modernilla tavalla. Julkisivun materiaali on vaihdettu valkobetoniksi, ja siihen on liitetty alumiinirunkoinen lasiseinäjärjestelmä, joka mahdollistaa seinien avaamisen jopa koko matkalta. Suuret lasipinnat ja liukuovet tuovat puiston tunnelman sisälle. Munkkiniemen Koneen kaksi rakennusta pitävät sisällään 94 asuntoa varastoineen, yhteiset kuntoilu- ja kerhotilat sekä pihan alle rakennetun autohallin. Talossa on myös erillinen tila SmartPost- pakettipalvelulle.

Munkkiniemessä sijaitsevan, Koneen entisenä toimistorakennuksena tunnetun rakennuksen mittava muutos asuinkäyttöön on valmistunut. Alunperin arkkitehti Keijo Petäjän vuonna 1973 suunnittelemaan toimistorakennukseen ja siihen liittyvään uudisrakennukseen valmistui 94 korkealuokkaista asuntoa, joihin asukkaat muuttavat kesäkuun alusta alkaen. Munkkiniemen Kone- kokonaisuus toteutettiin vuonna 2012 järjestetyn suunnittelukilpailun voittajatyön pohjalta. Yhteistyössä Helsingin kaupungin suunnitteluviraston kanssa toteutettuun kilpailuun tuli aikanaan 30 ehdotusta, paikka kiinnosti sekä suunnittelijoita että tulevia asukkaita. Munkkiniemen Kone herätti heti runsaasti kiinnostusta, ja ensimmäiset asunnoista kiinnostuneet ilmoittautuivat odottamaan lisätietoja. Erityisesti sijainti, upeat näkymät ja talon ensiluokkainen varustelu modernilla talotekniikalla viilennyksineen on kiinnostanut. Rakennushankkeena Munkkiniemen Kone on ollut monipuolinen. Vanhan rakennuksen perusteellisen korjauksen ja muokkauksen lisäksi taloa on korotettu kahdella kerroksella, ja kokonaisuuteen on lisätty uudisrakennus, rivitalomainen Town House.

Katsomo android tv, 2020