Aalto Poissaolevaksi Ilmoittautuminen

Saturday, 3 October 2020
  1. Lukuvuosi-ilmoittautuminen - Perustieteiden tohtoriohjelma - Into
  2. Ilmoittautuminen poissaolevaksi - OOP-TAIK opintoasioiden käsikirja - Aalto University Wiki
  3. Jäsenmaksu | Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
  4. Ilmoittautuminen | Opintoasiainpäivät 27.-28.9.2017

Mikäli valmistut tai päätät muuttaa lukuvuosi-ilmoittautumistietoa läsnäolevasta poissaolevaksi ennen ilmoittautumisajan päättymistä, on sinulla mahdollisuus hakea jäsenmaksun palautusta ylioppilaskunnalta. Syyslukukauden aikana valmistuva voi hakea seuraavan lukukauden eli kevään jäsenmaksun palautusta. Huom! Et voi muuttaa ilmoittautumistietoa läsnäolevasta poissaolevaksi ilmoittautumisaikojen ulkopuolella. Ilmoittautumisaikana voit muuttaa ilmoittautumisesi läsnäolevasta poissaolevaksi käymällä oman korkeakoulusi opiskelijapalvelupisteessä opiskelijakortin kanssa. Tällöin opiskelijapalvelupiste kirjaa muutoksen ja vaihtaa/poistaa tarran opiskelijakortistasi. Voit ilmoittaa muutoksesta myös postitse, toimita tällöin myös opiskelijakorttisi tarran poistamista varten ja varmista osoitteesi paluupostia varten. Voit hakea jäsenmaksun palautusta AYY:lta. Täytä sivun lopussa oleva lomake ja palauta se AYY:lle syyslukukauden osalta viimeistään 30. ja kevätlukukauden osalta viimeistään 31. AYY maksaa kyseessä olevien lukukausien jäsenmaksut takaisin pankkitilillesi hakemuksen jättämistä seuraavan kuukauden aikana.

Lukuvuosi-ilmoittautuminen - Perustieteiden tohtoriohjelma - Into

Yliopiston ulkoisille tahoille vuokraamia tiloja voidaan käyttää työskentelyyn. Vuokralaisilla on pääsy rakennuksiin kulkutunnisteilla, ja pyydämme, että kulku tiloihin tapahtuu vain rakennusten pääovien tai yrityksen oman sisäänkäynnin kautta, […] Tarkennettua tietoa koronaviruksen vaikutuksista Aalto-yliopiston toimintaan Aalto-yliopisto siirtyy Suomen hallituksen antamien linjausten mukaisesti etäopetukseen. Tilamme ovat poissa opetuskäytöstä vähintään 13. 4. 2020 saakka. Aiemman linjauksemme perusteella olemme jo siirtyneet pääosin etätöihin. Näin ollen myös rakennukset, joissa on yliopiston toimintaa, suljetaan 17. 3. -13. 2020 opetukselta. Yliopiston ulkoisille tahoille vuokraamia tiloja voidaan kuitenkin käyttää ainakin toistaiseksi työskentelyyn. Vuokralaisilla on pääsy […] Uusi saunatila Laude avautuu startup-keskus A Gridiin Otaniemen uusi yleinen sauna, Laude, avataan Aalto-yliopiston Otaniemen kampukselle. A Grid kasvuyrityskeskukseen avattava 125 m² saunatila on remontoitu kuluneen vuoden aikana ja sauna avataan keväällä 2020.

Yhden korkeakoulututkintoon johtavan paikan säännös Yhden paikan säännöksen mukaan opiskelijaksi hyväksytty voi ottaa vastaan vain yhden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan saman lukukauden aikana alkavista opinnoista (YoL 36 §). Yhden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan säännös koskee kaikkea tutkintoon johtavaa koulutusta siirtohakua lukuunottamatta. Opiskelupaikan vastaanottamisen vaikutukset tuleviin valintoihin Yliopistolakia ( 558/2009) on muutettu siten, että ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin on haettu syksystä 2014 lähtien samassa yhteishaussa. Syksyn 2014 valinnoista alkaen on korkeakoulujen yhteisessä yhteishaussa voinut hakea enintään kuuteen hakukohteeseen ja tulla valituksi vain yhteen koulutukseen. Korkeakoulut ovat voineet syksyn 2014 yhteishausta lähtien halutessaan varata aloituspaikkoja ensimmäistä korkeakoulupaikkaa hakeville. Ensimmäistä korkeakoulupaikkaa hakevaksi ei katsota henkilöä, joka – on suorittanut korkeakoulututkinnon suomalaisessa korkeakoulussa – on ottanut vastaan korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan syksyllä 2014 tai sen jälkeen alkavasta koulutuksesta.

Halutessasi voit liittyä samalla myös alasi opiskelijajärjestöön (kiltaan tai ainejärjestöön) maksamalla yhdistysmaksun, jos yhdistyksesi sellaista perii. Jäsenmaksu ja vapaaehtoiset opiskelijajärjestömaksut maksetaan verkkopankkitunnuksilla. Jos et pysty maksamaan jäsenmaksua suoraan OILI:n kautta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Huomioi erityisesti, että 1. vuoden opiskelija voi paikkansa vastaanottamisen jälkeen ilmoittautua poissaolevaksi ainoastaan varusmies- tai siviilipalveluksen, vanhempainvapaan, opiskelun aloittamisen estävän sairautensa tai vammansa vuoksi. Lisätietoa ilmoittautumisesta löydät yliopiston sivuilta. Vaihto-opiskelijat Vaihto-opiskelijat voivat liittyä halutessaan ylioppilaskunnan jäseniksi. Huomioitavaa on, että opiskelijoille, joille liittyminen ylioppilaskuntaan on vapaaehtoista, ei palauteta maksamansa jäsenmaksua jäsenyyden peruuttamisen vuoksi. Vaihto-opiskelijat maksavat jäsenmaksun WebOodin kautta. Jos et pysty maksamaan jäsenmaksua suoraan WebOodin kautta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] Opintojaan jatkavat opiskelijat Ilmoittaudu läsnäolevaksi WebOodissa maksamalla ylioppilaskunnan jäsenmaksu.

Ilmoittautuminen poissaolevaksi - OOP-TAIK opintoasioiden käsikirja - Aalto University Wiki

llmoittautuminen lukuvuodeksi 2018-2019 alkaa 1. 5. ja päättyy 31. 8. 2018. Jokaisen perus- ja jatkotutkinto-opiskelijan on tänä aikana ilmoittauduttava joko läsnä- tai poissaolevaksi. Perustutkinto-opiskelijat kuuluvat ylioppilaskuntaan (HYY) ja heidän on maksettava HYY:n jäsenmaksu. Jatkotutkinto-opiskelijalle jäsenyys on vapaaehtoinen. Jos sinulla on opiskeluoikeus sekä perus- että jatkotutkintoon, sinun on maksettava perustutkinto-opiskelijan jäsenmaksu. Jos olet rajauslain piirissä, et voi ilmoittautua lainkaan, ennen kuin olet saanut jatkoa tutkinnonsuoritusoikeuteesi. Linkit tarkempiin ilmoittautumisohjeisiin ja yhteystietoihin löytyvät ohjeesta Lukuvuosi-ilmoittautuminen. Kuva: Ari Aalto

  1. Jäsenmaksu | Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
  2. Holiday club katinkulta aamiainen
  3. Rajattu opintoaika - Teknistieteellinen kandidaattiohjelma - Into
  4. Kannattaako vastata "halutaan vuokrata" ilmoituksiin? | Kauppalehti.fi
  5. Salibandy naisten mm
  6. Aalto (fysiikka) – Wikipedia

Jäsenmaksu | Aalto-yliopiston ylioppilaskunta

Päätöksen lisäajan myöntämisestä tekee korkeakoulun dekaani. Lisäajalla poissa olevaksi ilmoittautuminen kuluttaa myönnettyä lisäaikaa. Lakiperustaiset poissaolot lisäajalla eivät pidennä opintoaikaa automaattisesti, mutta ne huomioidaan haettaessa jatkoa lisäajalle. Lisätietoja tutkinnon suorittamisajoista, lisäajan hakemisesta ja valmistumissuunnitelman laatimisesta saat koulutusohjelmasi suunnittelijalta/opintokoordinaattorilta yhteystiedot Ohje tulee voimaan 1. 1. 2013 siten, että sitä sovelletaan ensimmäistä kertaa niiden opiskelijoiden lisäaikahakemusten käsittelyyn, joiden yliopistolaissa säädetty tutkinnon suorittamisaika tai sille myönnetty lisäaika päättyy 31. 2013.

Alvar Aallon suunnittelema Otaniemen ostoskeskus peruskorjataan Aalto-yliopiston kampuksella sijaitsevan, Otaniemen ostarina tunnetun rakennuksen peruskorjaus alkoi maaliskuussa 2020. Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella sijaitseva ostoskeskuksen peruskorjaus alkoi maaliskuussa 2020. Töiden on määrä valmistua toukokuussa 2021. Vuonna 1961 valmistuneen rakennuksen on suunnitellut Alvar Aalto. "Peruskorjauksen tarkoituksena on saattaa merkittävä rakennus alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa arvoisellaan tavalla. Uuden elämän myötä ostari tulee tarjoamaan lisää vetovoimaisia […] Startup-keskittymä A Grid kasvoi 150 startupin ja partnerin yhteisöksi 3D-printtereistä ja AI-alustoista aina turvallisempaan luukirurgiaan ja ruokahävikin vastaiseen taisteluun: A Grid loi uniikin startup-yhteisön Aalto-yliopiston kampukselle Otaniemeen. Avautuessaan helmikuussa 2018, Aalto-yliopiston startup-keskittymä A Gridissä (Otakaari 5) oli noin 40 vuokralaista. Aiemmin rakennus oli Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun päärakennus.

Ilmoittautuminen | Opintoasiainpäivät 27.-28.9.2017

(Esimerkkikuvan löydät sivun alalaidasta. ) Vaihto-opiskelijana voit hakea asuntoa heti, kun olet hakenut vaihto-opintopaikkaa Aalto-yliopistosta. Luodessasi Domo-tiliä valitse opiskelijatyypiksesi vaihto-opiskelija ja liitä mukaan todistus vaihto-opintopaikan hakemisesta tai saamisesta. Liite voi olla esimerkiksi Aalto-yliopistolta saamasi sähköposti. Huomioithan, että liitteestä tulee ilmetä, että juuri sinä olet hakenut vaihto-opintopaikkaa tai saanut vaihto-opintopaikan, eli kuvakaappauksessa tai sähköpostissa on oltava jotain yhteystietojasi. Mikkelissä opiskelevana voit hakea asuntoa pääkaupunkiseudulta heti, kun saat tiedon opiskelupaikasta Mikkelissä, eli asunnon jonotuksen voi aloittaa, vaikka asuu opintojensa alussa Mikkelissä. Siirtämällä muuttopäivää asuntohakemuksessasi varmistat, ettet saa asuntotarjousta liian aikaisin. Uusien opiskelijoiden asumisoikeusaika alkaa 1. 8. (tai 1. 1. kevään vaihto-opiskelijoilla). Tätä ennen ei ole mahdollista aloittaa asumista AYY:n asunnoissa.

Täytä lisäajan hakulomake eAge-järjestelmässä ja liitä hakemukseen Jätä hakemus liitteineen eAgeen keväällä 15. 5. ja syksyllä 24. 11. mennessä. Käsittely kestää yleensä korkeintaan kuukauden. Lisäaikaa haetaan yleensä opinto-oikeuden päättymistä edeltävän lukukauden aikana. Hakiessasi lisäaikaa näiden aikarajojen puitteissa, saat päätöksen lisäajasta ennen opinto-oikeutesi päättymistä. Jos myöhästyt hakemuksen toimittamisen takarajasta, hakemustasi ei välttämättä ehditä käsitellä ennen opinto-oikeutesi päättymistä. Myös vaadittavien liitteiden puuttuminen hidastaa hakemuksen käsittelyä ja ilman vaadittavia tietoja lisäaikaa ei voida myöntää. Huomaa, että mahdolliset lisätietopyynnöt menevät aina automaattisesti sähköpostiisi! Opinnäytetyölausunto Ne opiskelijat, joiden opinnäytetyö on kesken, hankkivat hakemuksen liitteeksi vapaamuotoisen ja allekirjoitetun lausunnon opinnäytetyön vaiheesta valvovalta professorilta. Lausunto hankitaan esittämällä valvojalle opinnäytetyön tilanne ja etenemisaikataulu, joiden todenperäisyyteen ja realistisuuteen valvoja ottaa lausunnossaan kantaa.

Katsomo android tv, 2020