Dewalt 216 Terä

Saturday, 3 October 2020

P_RW23 Terän ø 216 mm, paksuus 2, 6 mm, reikä 30 mm.

DeWalt - Katkaisujiirisaha 216 mm/ 270 x 62 mm 1800W - DWS777 - Sahat - DeWalt - Sähkötyökalut

Perustason sahaaminen PYsTYsUUnTainen sUOra sahaaminen [KUva 1 Ja 20] HUoMaa: Sahaaminen sujuu parhaiten, jos käytät 216 mm:n sahanteriä, joissa on 30 mm:n aukot. 1. Löysennä jiirisalpa (m) ja nosta ylös. 2. Kiinnitä jiirisalpa (m) asentoon 0 astetta ja kiinnitä jiirisalpa. 3. Aseta sahattava kappale estettä (p) vasten. 4. Tartu kantokahvaan (c) ja vapauta pää painamalla pään lukituksen vapautusvipua (b). Käynnistä moottori painamalla katkaisinta (a). On suositeltavaa aloittaa sahaaminen esteen läheltä. 5. Vapauta pää, jotta terä työntyy puuhun. Aseta muovinen aluslevy (k) paikoilleen. 6. Kun pää on painunut täysin alas, vedä sitä hitaasti ja tee sahaus. 7. Kun sahaus on valmis, vapauta katkaisin. Odota terän pysähtymistä kokonaan ja palauta pää ylempään lepoasentoon. • J oitakin muoviprofiileja sahattaessa on suositeltavaa tehdä toimet päinvastaisessa järjestyksessä. • A lempi teränsuojus sulkeutuu nopeasti, kun vipu (b) vapautetaan. Jos se ei sulkeudu 1 sekunnin kuluessa, vie saha huollettavaksi valtuutettuun D huoltokorjaamoon.

S uo mi viistokulman tarkistaminen ja säätäminen [kuva 1, 18 ja 19] Viistoamisen ohitus auttaa säätämään suurimmaksi viistoamiskulmaksi 45 tai 48 astetta. • Vasemmalle = 45 astetta • Oikealle = 48 astetta 1. Varmista, että ohitusnuppi (a3) on vasemmalla. 2. Löysennä viistokiinnityskahva (t) ja siirrä sahauspäätä vasemmalle. 3. Tämä on 45 asteen viistoamisasento. 4. Jos säätämistä tarvitaan, käännä pysäytysruuvia (a4) sisään- tai ulospäin, kunnes osoitin (a1) osoittaa 45 astetta. VAROITUS: Sahanpuru voi tukkia ohjausurat. Puhdista ne tikulla tai paineilmalla. KäYTTäminen VAROITUS: Loukkaantumisvaaran vähentämiseksi katkaise laitteesta virta ja irrota pisto pistorasiasta ennen varusteiden asentamista tai irrottamista sekä ennen säätöjen ja korjausten tekemistä. Varmista, että virtakytkin on OFF-asennossa. Jos laite käynnistyy vahingossa, voi aiheutua loukkaantuminen. Käyttöohjeet VAROITUS: Noudata aina turvaohjeita ja määräyksiä. Iso-Britanniassa on noudatettava vuoden 1974 puuntyöstökoneasetusta.

 1. Dewalt 216 terä for sale
 2. Meriantiikki myydään, laaja valikoima kalastus ja meriesineistöä.
 3. Dewalt 216 terä code
 4. Lucy koira
 5. Ilmoitusta ei löytynyt...
 6. DeWalt - Katkaisujiirisaha 216 mm/ 270 x 62 mm 1800W - DWS777 - Sahat - DeWalt - Sähkötyökalut
 7. Myytävät asunnot joensuu keskusta
 8. Dewalt 216 terä 20
 9. Paluu - Tuotteet - Ammattisähkötyökalut - Sahat - Katkaisu- ja jiirisahat - 216 mm katkaisujiirisaha216 mm katkaisujiirisaha - DEWALT
 10. Dewalt 216 terä price
 11. Kotkan energia kesätyö

Dewalt 216 terä 5

2. Pysäytä työkalu vapauttamalla katkaisin. nOPeUDensääDin (vain DW771) Voit käyttää erilaisia nopeuksia nopeudensäätimen (cc) avulla. Käännä nopeudensäädin (cc) haluamallesi alueelle. Ne on merkitty numeroilla (1-5). • Sahaa puun kaltaisia pehmeitä materiaaleja suurilla nopeuksilla. • Sahaa kovaa puuta alhaisilla nopeuksilla. Kehon ja käsien asento Kun käytät jiirisahaa, kehon ja käsien oikea asento tekee sahaamisesta helpompaa, tarkempaa ja turvallisempaa. 80 • Älä vie käsiä sahausalueen lähelle. • Älä vie käsiä 150 mm lähemmäs terää. • P itele sahattavaa kappaletta tiukasti kiinni pöydässä ja esteessä. Pidä kätesi tässä asennossa, kunnes katkaisin on vapautettu ja terä on pysähtynyt kokonaan. • T ee aina harjoittelusahauksia kytkemättä sahaan virtaa ennen lopullista sahaamista, jotta näet terän kulkureitin. • Älä anna terän kulkea ristiin käsiesi kanssa. • P idä molemmat jalat tiukasti kiinni lattiassa ja säilytä tasapaino. • K un sahausvarsi liikkuu vasemmalle ja oikealla, seuraa sitä ja seiso hieman sahanterän vieressä.

Vasemmanpuoleinen mitta-asteikolla varustettu liukuohjain parantaa sahattavan materiaalin tukea ja helpottaa käsittelyä. Sahauspään lukitus mahdollistaa pään kiinnittämisen, minkä ansiosta vetotoimintoa voidaan rajoittaa viimeistelysahauksessa. Pitävän lukituksen ansiosta myös sahan kuljettaminen onnistuu turvallisesti. DWS777-sahan yhden pisteen pölynpoisto on liitettävissä Airlock-pölynpoistojärjestelmään.

Pyörösahanterä DeWalt Extreme Runtime DT99568 216 x 30 mm 24T | bauhaus.fi

katkaisu 45°/45° 190x48 mm Maks. sahaussyvyys 70 mm Paino 12. 0 kg Syvyys 550 mm Pituus 490 mm Korkeus 590 mm Käden/käsivarren tärinä - puu 2. 1 m/s² Poikkeama K 1 (tärinä) 1. 5 m/s² Akustinen paine 104 dB(A) Äänitehon epävarmuus 3. 9 dB(A) Äänen paine 93 dB(A) Äänenpaineen epävarmuus 3 dB(A) Akkutyypit Maks. halkaisukapasiteetti (oikea) Maks. halkaisukapasiteetti (vasen)

3. Tartu päähän tiukasti. Älä anna sen pudota. 4. Kiristä viistokiinnityskahva (t) tiukasti. 5. Toimi samalla tavalla kuin sahattaessa suoraan pystysuunnassa. sahausjäljen laatu Sahausjäljen tasaisuus vaihtelee monien tekijöiden vuoksi, esimerkiksi sahattavan materiaalin. Terävä 60 hampaan karbiditerä ja hitaampi sahausnopeus tuottavat tasaisempaa jälkeä. WALT- e

Muista myös henkilönsuojaimet!

 1. Palomies koulutus kuntotesti
 2. Viking grace sijainti

Katsomo android tv, 2020