Hyvä Kirja Miehelle

Friday, 2 October 2020
 1. Hyvä meikkivoide
 2. Hyvae kirja michelle smith
 3. Hyvä cv

Olen kirjastovirkailija Rovaniemen kaupunginkirjastosta. Itsekin ikäryhmään kuuluvana, kerään lukuvinkkejä erityisesti nuorille miehille ja "ei-lukijoille" Olen käyttänyt teoksia kirjavinkkauksessa, niin työ- kuin vapaa-aikanani, sekä myös pitänyt pienehkön esittelyn nuortenkirjallisuuskoulutuksessa. Kirjahyllyni tarkoitus on nostaa esiin "tärppejä", joita voisi suositella 20-30 vuotiaille nuorille, jotka eivät ole lukeneet paljoa tai eivät jostain syystä löydä luettavaa.

Hyvä meikkivoide

Ruotsalainen Liza Marklund kuuluu ehdottomasti rikoskirjailijoiden kirkkaimpiin tähtiin koko maailmassa. Hänet tunnetaan erityisesti Annika Bengtzon - dekkarisarjasta. Bengtzonin tarinan päätyttyä Marklund päätti kokeilla jotakin aivan uutta. Helmifarmi sijoittuu 1990 - luvun alkuun ja Cookinsaarille, missä päähenkilö Kiona työskentelee perheensä helmifarmilla. Yhtenä aamuna aamuna riutalle juuttuu purjevene, jonka kannella makaa haavoittunut mies. Salaperäinen muukalainen on ruotsalainen Erik, jonka mukana Kiona lähtee uskomattomalle seikkailulle.

 • Hyvae kirja michelle lee
 • Iphone 7 takuu gigantti tv
 • Hyvä kahvimylly
 • Rillit huurussa (big bang theory) | sivu 39 | MuroBBS
 • Avainsana: miehet
 • Hyvae kirja michelle moore
 • 2020 Kaivon puhdistuksen hinta? Katso +290 hintaa kaivon puhdistukselle | Kodinplaza.fi
 • Bmw e60 vanteet
 • Kirja kauppa
 • Jukka Jalonen saamassa jalkaa NHL:n oven väliin - kultaluotsille upea kunnia taalaliigan vaikuttajien keskuudessa
 • Samppalinnan maauimala turku

Hyvae kirja michelle smith

Miehille markkinoidaan usein vain mieskirjailijoiden teoksia. Tämä vääryys pitää korjata. Tilastokeskuksen tutkimus kertoi jo vuonna 2007, että kaksi kolmasosaa miehistä ei lue ollenkaan naisten kirjoittamia kirjoja. Tilanne tuskin on kovasti parantunut vuosien saatossa, sen voi päätellä jo miehille suunnatusta kirjamainonnasta. Isänpäiväksi ja jouluksi laadituissa brosyyreissa tarjotaan miehille nimittäin sinnikkäästi lähes pelkästään miesten kirjoittamia kirjoja. Asialle on tehtävä jotakin, emmehän halua, että kukaan mies jää paitsi upeista naiskirjailijoiden teoksista. Laadimme pienen kirjalahjalistan, jolta voit poimia kiinnostavan uuden kirjan pukinkonttiin. Jännityksen ystävälle WSOY Kristina Ohlsson: Sairaat sielut. Ohlsson kuuluu Pohjoismaiden suosituimpien dekkarikirjailijoiden joukkoon. Sairaat sielut on dekkarimuotoinen kauhuromaani, joka nousi Ruotsissa heti ilmestyttyään bestsellerlistojen kärkeen. Kirja kertoo kolmekymppisestä Lukasista, joka palaa kotiseuduilleen kymmenen vuoden poissaolon jälkeen.

Kirja oli... 23. 4. 2012 Mielensäpahoittaja joutuu kiperän tilanteen eteen. Emäntä makaa Kuusikodin vuodeosastolla, eikä ole kotona laittamassa miehelle ruokaa. Hyvä kotiapukin menee ja tilalle tulee joku aivan kelvoton nuori tyttö. Mies ei kuitenkaan anna periksi: jos osaa rakentaa taloja, osaa varmasti laittaa myös ruokaa. No, eihän se ihan niin helppoa ole, mutta kyl... 27. 2012 Huumorikirja eivät koostu enää pelkistä vitseistä tai poliittisista sutkauksista vaan ideana voi olla elämästä nauttiminen. Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti, tärkeää on pitää itsestään huolta ja oppia nauramaan myös itselleen. Puumanaisia ja kulkukolleja -kirjaan on koottu listoja, oivalluksia ja nasevia mietteitä miehistä, miehenmetsäst... 25. 2012 Tekijä on itse kokenut puheenpitäjä, kirjoittaja ja ainakin omasta mielestään taatusti ammattimainen kuuntelija. Kirjassa on koottu yhteen erilaisia, eri tilanteisiin sopivia puheita miehistä ja miehille, miehet ja miehisyys mielessä. Toki tässä sivutaan ihmisyyttä yleensä sekä vanhojakin viisauksia.

5. 1. 2017 Matkamies maan on kyllä niin runsas ja täyteläinen opus, että sen parissa ei tule ikävä. Sitä makustelee pitkään sen jälkeenkin, kun kirja on jo luettu. Henkilöitä piisaa niin, että meinaa mennä sekaisin. Vaan millaisia henkilöitä?! Wau, kertakaikkisen erilaisia ja sellaisia persoonia, että oikein huimaa. Tykkäsin tavattomasti siitä, miten heidä... Lue koko vinkki » 8. 8. 2014 Tuomas Kyrö sai vähän sattumalta täysosuman suomalaisten kirjamakuun. Satunnaisena radion tilaustyönä alkunsa saanut Mielensäpahoittaja on kasvanut kirjasarjaksi ja nyt alkuperäisestä pakinamuodosta on päästy jo juonelliseen romaaniin. Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja kertoo vanhan miehen onnenhetkistä. Mielensäpahoittaja nikkaroi ruumisarkkuja... 18. 3. 2013 Onko miehekästä puhua runoudesta? Mitä on jäänyt mieleen kuolleista julkkiksista? Mikä ihme on vikana pikku Damienilla? Kaksi miestä tuopin äärellä keskustelemassa maailman menosta; lyhyestä virsi kaunis ja silti niin hauskaa. Roddy Doyle on syystä yksi mielenkiintoisimmista kirjailijoista – ei siitä kuinka paljon sanoo, vaan miten.

Hyvä cv

Psykologisesti uskottavan romaanin tapahtumat sijoittuvat 1970 - luvun loppuun Pohjois - Pohjanmaalle, missä uskonnollisen yhteisön huolenpito kääntyy henkiseksi ja hengelliseksi väkivallaksi. Huumoria haikailevalle Katja Lahti: Lasitehdas. Katja Lahden esikoisromaani on tarina luokkaeroista, unelmista ja lottovoitosta. Se kertoo humoristisella tavalla tarinan kahdesta erilaisesta suomalaisperheestä ja niiden kohtaamisesta. Duunariperheen Juhani paiskii töitä lasitehtaalla. Varakas suomenruotsalaisperhe elää toisenlaista elämää kartanossaan. Juhani nousee henkilöhahmoista kenties keskeisimmäksi ja luo erityisesti tarttumapintaa mieslukijalle. Historiafriikille Ulla Koskinen: Suomessa selviytymisen historiaa – Kivikaudelta keskiajalle ja 1900 - luvun alkuun. Historiantutkijan mielenkiintoinen tietokirja kertoo, millaisia selviytymistaidon mestareita esi - isämme olivat. Suomalaisten selviytymiskeinot on jaettu seitsemään teemaan, jotka vaihtelevat tekniikasta ruokaan ja juomaan. Seikkailunhaluisille Liza Marklund: Helmifarmi.

Lukas on nuoruudessaan kadonnut kolmeksi viikoksi, muttei muista silloisista tapahtumista mitään. Nyt hän aikoo ottaa selvää, mitä aikoinaan tapahtui. Tiedonjanoiselle Julia Thurén: Kaikki rahasta - Näin säästin kymppitonnin vuodessa. Thurénin kehuttu kirja antaa helppolukuisella tavalla vinkkejä vaurastumiseen. Se on kiinnostavaa luettavaa, vaikka olisikin jo sisällä säästämisen ja sijoittamisen maailmassa, mutta sopii erinomaisesti aloittelijallekin. Käytännönläheinen rahakirja saattaa toimia ensimmäisenä sysäyksenä aloittaa pitkäjänteinen säästäminen. Politiikannälkäiselle Michelle Obama: Minun tarinani. Michelle Obaman kiehtovat muistelmat päästävät lukijan kurkistamaan politiikan kulisseihin samalla, kun se kertoo Obaman perheen vuosista maailman kuuluisimmassa talossa. Michelle Obama kertoo myös tasapainoilusta äitiyden ja työn asettamien vaatimusten välillä. Laatua vaativalle Pauliina Rauhala: Synninkantajat. Lestadiolaisyhteisöjen hoitokokousvuosista kertova Synninkantajat oli tänä vuonna kaunokirjallisuuden Finlandia - palkintoehdokas.

Puheet on laadittu, mutta ehkä niitä ei ole pide... 12. 2. 2011 Naiset suuttuvat yleensä miehille käsittämättömistä syistä ja naiset suuttuvat miesten ymmärtämättömyydestä yhä enemmän. Pieni kiukkukirja käsittelee humoristisesti niin kiukun aiheita kuin kiukun tyylejä, jokainen nainen tulee löytämään itsensä kirjasta. Tällaiset pienet kirjat ovat parempia ihmissuhteille kuin parisuhdeoppaat ja näitä on helpo... 9. 9. 2010 Nyt on käsissä sellainen käsikirja, että vaikka se ei sinänsä ole opas minulle, niin luin sen erittäin hyvällä mielellä ja nopeasti. Kirja on hauska ja missään tapauksessa se ei sovi tosikoille. Aihe on siis selkeä — miesten itsetyydys. "98% miehistä onanoi, 2% valehtelee". Roman Schatz ilahdutti taas niin nokkelalla sanailullaan, että sitä ei v... 6. 2010 Tässä on sellainen kirja, josta tulee hyvä mieli, huolimatta siitä, että päähenkilö pahoittaa mielensä lähes 40 kertaa. Jokainen mielenpahoitus on oma novellinsa, mutta kirja ei sittenkään tuntunut novellikokoelmalta.

Katsomo android tv, 2020