Alma Media Avoimet Työpaikat

Saturday, 3 October 2020

9. 2018 oheisen hakupainikkeen kautta. Alma Media Osaamisalue: Myynti & hankinta Alma Consumer on Alma Median kuluttajamedialiiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita lifestyleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun. Alma Consumeriin kuuluu myös Alma Manun lehtipaino- ja jakeluliiketoiminta. #almaspirit #rohkeuskasvaa

Alma media avoimet työpaikat city

Rohkeus kasvaa yhdessä Almalla pääset tekemään työtä, jolla on vaikutusta. Tuemme kasvuasi ja tarjoamme sinulle modernin työympäristön, jotta voit menestyä osana Alman joukkuetta. Alman tarkoitus: Alma kiihdyttää kestävää kasvua yksilöille, yrityksille ja yhteiskunnalle Alman arvot: Rohkeus, joukkuepeli sekä vapaa ja moniarvoinen viestintä Alman hashtagit: löydät meidät somesta hashtageilla #almaspirit ja #rohkeuskasvaa Alma koetaan vastuullisena ja uusiutumiskykyisenä Tulevaisuuden työelämässä odotukset yrityksiä kohtaan muuttuvat ja läpinäkyvyydestä tulee välttämättömyys niin tuotteissa, palveluissa kuin työnantajien toiminnassa. Tunto on uusi palvelu, joka tuo vertaisarvioinnit suomalaisista työpaikoista kaikkien saataville. Kuka tahansa yrityksen entinen tai nykyinen työntekijä voi jättää anonyymin arvionsa yrityksestä työnantajana. Katso Alma Mediasta jätetyt arviot ja avoimet kommentit Tunto-palvelussa. Työn vaikuttavuus Pääset tekemään työtä Suomen tunnetuimpien media- ja palvelubrändien parissa.

Etsimme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Alma Median asiakkuuksista Kouvolan, Lappeenrannan ja Kotkan seudulle. Työtehtävässä pääset käsiksi Suomen nykyaikaisimpiin mainosratkaisuihin. Työkalupakissasi on muun muassa tehokkaita kohdennettuja kampanjoita sekä erilaisia video- ja sisältömarkkinointiratkaisuja. Toimipisteesi sijaitsee Kouvolassa. Myynnin osaaminen on avain tehtävässä menestymiseen. Myyntikokemus on eduksesi, muttei kuitenkaan välttämätön. Edellytämme rohkeaa asennetta ja joukkuepelihenkeä. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, innostut uuden oppimisesta ja nautit asiakaskohtaamisista. Tehtävässä pääset yhdeksi digitaalisen median edelläkävijöistä ja osaksi ammattitaitoista ja kasvavaa myyntitiimiä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja ison konsernin edut. Pääset rakentamaan Alma Median mediamainonnan tulevaisuutta sekä kehittämään ja kehittymään alan ammattilaisten kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jarkko Rautio puh. 050 325 6907 tai Täytä hakemuksesi viimeistään 3.

Alma työpaikkana – Alma Media

Sinustako uusi almalainen? Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä. Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa. Mikä on almalaisille tärkeää?

Lue, mistä idea lähti ja miten etätyöviikko ulkomailla käytännössä järjestyi.

Tilikauden tulos vuonna 2019 oli 24, 0 milj. euroa. Kotipaikka yrityksellä on Helsinki ja käyntiosoite Alvar Aallon katu 3 C, 00100 HELSINKI. Yrityksen toimitusjohtaja on Kai Telanne. Alma Media Oyj käyttää y-tunnusta 1944757-4. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa. Yrityksellä on seuraavat sosiaalisen median profiilit: Facebook, Twitter, LinkedIn. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

  1. Sirkus caliba kiertue 2018
  2. Humalistonkatu 7, 20100 Turku kartta | Fonectan karttapalvelu
  3. Alma media avoimet työpaikat in canada
  4. Avoimet työpaikat – Alma Media
  5. Finto: MeSH: heterofiiliset vasta-aineet
  6. Alma media avoimet työpaikat 2016
  7. Alma media avoimet työpaikat ltd
  8. Mol fi avoimet työpaikat
  1. Homeopaattiset lääkkeet
  2. Työpaikat urheilu

Katsomo android tv, 2020