Asuntomarkkinointi Oy Kokkola

Saturday, 3 October 2020

Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Katso esimerkkiraportti > Yritystiedot toimittaa HINTA 41, 98 € (Sis. ALV) Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta. Tutustu sinua kiinnostavan yrityksen tuloslaskelmaan, taseeseen ja tunnuslukuihin. Tunnuslukutiivistelmästä näet yhdellä silmäyksellä tärkeät tunnusluvut. Mukana myös vertailu toimialaan ja tilintarkastuslauseke. 12, 91 € Valitse raportti Arvoraportti Uusi Luottotiedot Kaupparekisteri­ote Yhtiöjärjestys Myyjän raportti Maksukykymittari Yritystietojen tarkastusraportti Oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemään hyviä päätöksiä. Arvoraportissa yritykselle määritetään euromääräinen arvo. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset. Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm.

Asuntomarkkinointi oy kokkola

Valitse Maasi Alaspäin-näppäimellä: ↓

Asuntomarkkinointi oy kokkola restaurant

Hotel kokkola

Kuinka haen tietoja? Tietojen hakeminen on helppoa. Voit etsiä tietoja palvelusta yrityksen nimellä tai sen osalla, puhelinnumerolla, toimialalla, osoitteella tai jollain hakusanalla. Hakusanalla hakeminen Kirjoita hakukenttään hakusana, esim. haettavan yrityksen nimi. Mikäli et tiedä yrityksen koko nimeä, tai sen tarkkaa kirjoitusasua, voit hakea myös nimen osalla. Halutessasi voit myös tarkentaa hakua kirjoittamalla kenttään yrityksen nimen tai toimialan lisäksi myös paikkakunnan esim. parturi helsinki. Hakusanakenttään voit kirjoittaa myös muita hakusanoja kuten jokin laite, tuote tai merkki esim. lukko abloy Puhelinnumerolla hakeminen Kirjoita hakukenttään puhelinnumero sisältäen suuntanumeron esim. 09-1234567 tai 040-1234567.

Kokkolan Vuokra Asunnot Oy - Suomi.fi

  • Kokkola finland
  • Turkki
  • Jätkäsaari ravintola
  • Oras suihku hinta
  • Asuntomarkkinointi oy kokkola mean
  • Asuntomarkkinointi oy kokkola 15

Kpo kokkola

Vuokraovi Search conditions: Kokkolan Asuntomarkkinointi Oy Page: 1 1

Seuraa yritystä ilmaiseksi ja ilmoitamme sähköpostitse aina kun seuraamiesi yritysten tiedot muuttuvat. Rekisteröidy ilmaiseksi ja ilmoitamme sähköpostitse aina kun seuraamiesi yritysten tiedot muuttuvat. Yrityksen seuraamisessa tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä uudelleen. Tämä yritys on seuraamiesi yritysten listalla. Yritys on lisätty seuraamiisi yrityksiin. Yrityksen seuraamisen poistamisessa tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä uudelleen. Et enää seuraa tätä yritystä. Haemme sinulle tarkistettuja saman toimialan yrityksiä ja voit helposti lähettää tarjouspyynnön

Yrityksen Kokkolan Asuntomarkkinointi Oy liikevaihto oli 62000 euroa 2019 ja työllisti 1 henkilöä. Liikevaihto laski 40, 4 prosenttia. Tilikauden tulos oli 4000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 16, 1. Yhtiön omavaraisuusaste oli 98, 6 prosenttia. Puhelin 040 - 066 3386 Faksi 822 5134 Käynti­osoite Isokatu 19 67100 Kokkola Y-tunnus 0889599-6 Verkko­sivusto Kotipaikka­kunta Yhtiö­muoto OY Toimi­ala 68310, Kiinteistönvälitys Postitus­osoite 67100, Kokkola Kauppa­rekisteri pvm 4. 3. 1992 Ennakko­perintä­rekisteri Voimassa Työnantaja­rekisteri Tiedot Taloussanomille toimittaa Suomen Asiakastieto Oy. Rating Alfa Myydyin Rating Alfa -yritysanalyysi ja luotto­kelpoisuus­raport­ti Haluatko tietää yrityksen luottoluokituksen ja euromääräisen luottosuosituksen? Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Raportissa on myös maksukäytöshistoria ja velkojat jos yrityksestä on esittää maksuhäiriöitä.

Kokkolan Asuntomarkkinointi Oy - Trusted Realtor - Offices - Homes Ideas & tips Blog Toimitilat Kauppalehti Suomeksi In English Sulje Viimeksi katsotut (0) Sinulla ei ole viimeksi katsottuja kohteita. Viimeksi katsomasi kohteet tulevat näkyviin, kun olet käynyt kohdesivulla. Vertaile kohteita (0) Voit lisätä 2-5 kohdetta vertailuun kohteen yhteydessä olevasta Lisää vertailuun -painikkeesta. Tarkempaan vertailuun pääset Vertaile kohteita -linkistä, kun olet lisännyt vähintään kaksi kohdetta vertailuun. Front page > Kokkolan Asuntomarkkinointi Oy Isokatu 19, 2. krs, 67100 Kokkola Kuvaus Luotettavaa asuntokauppaa sinun eduksesi jo lähes 40 vuotta! Onnistunut asuntokauppa alkaa yhteydenotostasi. Location Contact me Back to top

Yhteystiedot Asiakaspalvelu / Myynti Hakemistokeskus PL 148 70101 KUOPIO puh. 0100-85558 ( Arkisin klo 10:00 - 14:00, 0, 99€/min)

Katsomo android tv, 2020