Kaikuja Karjalasta Sukat

Saturday, 3 October 2020

Annoin viime jouluna joululahjaksi kaksi sukkalahjakorttia (samantyyppisiä, kuin täällä). Ensimmäisen lahjakortin saaja toivoi yksinkertaisen pitsisiä, fuksian värisiä nilkkasukkia. Ohjeeksi valittiin yhteistuumin Niina Laitisen Midsummer socks. Taisin neuloa nämä muuten aivan ohjeen mukaan, mutta varpaissa venytin keskimmäistä pitsikuviota pidemmäs, ja neuloin kärjet oikeiden silmukoiden sijasta nurjalla. Malli: Midsummer Socks by Niin Laitinen (ilmaisohje ravelryssä) Koko: 37 Lanka: Gjestal Maija Puikot: 2, 75 Kulutus: 72 g Toisen sukkalahjakortin saaja halusi perussukat arjessa pidettäväksi. Koska tuikitavallisten sukkien neulominen on supertylsää, halusin neuloa sukkiin pientä ekstraa. Neuloin sukkien reunoihin pientä palmikkoa kierretuillä silmukoilla. Tämän kauniin, yksinkertaisen palmikkomallin bongasin TiiQ:n Echoes from Karelia -sukista. Malli: oma, kuvio bongattu näistä sukista Koko: 43 Lanka: Gjestal Janne Puikot: 3, 5 Kulutus: 138 g

Langan päästä kiinni: helmikuuta 2017

Pidän kyllä itsekin mallista kovasti, erityisesti valituilla väreillä toteutettuna. Vaan kyllä sitä on ihmispolo sokea, sillä huomasin vasta ohjeen julkaisun jälkeen, että oikean jalan sukan terässä kirjoneuleosuudesta puuttuu kaksi tummanharmaata pohjavärin kerrosta, jotka erottavat punapohjaisen raidan vaaleanharmaapohjaisista - tarkkasilmäisimmät kyllä huomaavat sen yllä olevasta kuvasta. Kyllä harmitti! Purin valmiin sukan ja neuloin nuo puuttuvat kerrokset vain huomatakaseni jälkikäteen, että olin neulonut korjattuun sukkaan kärkikavennukset eri tavoin kuin alkuperäisessä mallissa. Nyt minulla on oikean jalan sukka, jossa kärkikavennusten välissä on kaksi silmukkaa, kun taas vasemman jalan sukassa on vain yksi. Pohdinnassa on, jaksanko vielä kerran purkaa kärjen ja neuloa kavennukset uudelleen vai antaisinko olla. Kaikkea sitä sattuu, kun vanhaksi elää. MOT.

  1. Rautatienkatu 21 | Tampere | Toimistotila | 535 - 535 m² | Cushman & Wakefield
  2. Sukat makkaralla
  3. Sykkeen mittaus ranteesta vai sykevyöllä? - Gigantti
  4. Silmukat ristissä: Kaikuja Karjalasta
  5. Forex bank itäkeskus aukioloajat
  6. Langan päästä kiinni: helmikuuta 2017
  7. Signaalinmuunnin HDMI – SCART | Clas Ohlson
  8. Maikin kontti: Juolulahjasukkia
  9. Etusivu | Kaleva.fi
  10. Boniva suomi johtoryhmae medication

:) Sukkia juhlavuoden vauvoille Tätä on nyt hehkutettu kaikkialla neulepiireissä: neulotaan talkoilla sinivalkoiset sukat kaikille Suomen 100-vuotis juhlavuotena syntyville vauvoille. Tämähän on ihana idea! Olin epämääräisen epävarmasti ajatellut, että tähän olisi kiva osallistua, mutta ajatus muuttui konkreettisemmaksi, kun Villasukkavuoden Marjaana kertoi haastaneensa itsensä neulomaan kokonaiset 100 paria villasukkia. Itse en ihan moiseen uskonut kykeneväni, mutta lupasin yrittää yhden parin kuukautta kohden eli 12 paria sinivalkoisia vauvansukkia. Ensimmäisenä esittelyssä tammi- ja helmikuun sukat. Olen soveltanut näissä Tiina Kuun kirjoneulemalleja, eli ehtaa kotimaista tavaraa myös ohjerintamalla. Tammikuun sukat tein Tiinan ihanalla Echoes from Karelia (Kaikuja Karjalasta) -ohjeella käyttäen siitä kirjoneuleosiot. (Palmikkokin olisi ollut ihana, mutta ei näin pienissä sukissa ollut sille tilaa. ) Helmikuun sukkien kohdalla korkkasin Tiinan uuden kirjoneulekaavio-kirjaston; For the Love of Stranded Knitting.

Katsomo android tv, 2020