Pöytä Vanhoista Laudoista

Friday, 2 October 2020
 1. Pöytä
 2. Pöytä vanhoista lankuista
 3. Sohvapöytä vanhoista lankuista

Heti alkukesästä lähes kaikki viherkasvimme muuttavat ulos – niin kuin mekin, Annina kertoo.

Pöytä

 1. Hay tray pöytä
 2. Finnair perui valtaosan lennoistaan, ja lakko vaikuttaa vielä tiistainakin | Paikalliset | Helsingin Uutiset
 3. Hay pöytä
 4. Seutusanomat Vakka 7.2.2019 by Turun Seutusanomat - Issuu
 5. Artek lasten pöytä
 6. Myydään artek pöytä
 7. Juomakelpoista vettä vain vähän | tieku.fi
 8. Loru 1 vuotiaalle
 9. Kansaneläkkeen suuruus laskuri
 10. Wanhan Wallankumous: Pöytä komeron laudoista

Jutun Jaanan kasvihuoneesta ja hänen tomaatti-innostuksestaan löydät täältä. 4. Vau mikä moderni ilmestys Iijoen rannalla Moderni, pelkistetty kasvihuone on näyttävä rakenne. Tämän komean terassipihan on suunnitellut puutarhasuunnittelija Heidi Hannus. 5. Rauhoittumisen tyyssija Taiteilija Katriina Karikosken viherhuone on rakennettu vanhoista laudoista ja ikkunoista. Jutun taiteilijan kauniista puutarhasta löydät täältä. 6. Voiko tämän kauniimpaa ollakaan? Lasihuone lounaille ja kasvikokeiluille! Puutarhuri-floristi Pernilla Lindvallin viherhuoneessa on vanha tiililattia. Kauniit varjostusverhot on ommeltu juuttikankaasta. Suunnittelun lähtökohdaksi tulivat naapurin taloremontissa turhaksi jääneet ikkunanpokat. Jutun ihanasta viherhuoneesta pääset lukemaan täältä. 7. Viherhuone talon henkeen Tämä kaunis viherhuone on osa 70-luvun tiilitaloa, jossa asuu arkkitehti Paula Kouri perheineen. Viherhuoneen vehreys tuplaantuu suuren peilin kautta. 8. Lasitalo 30-vuotishääpäivän kunniaksi Täällä kelpaa ihailla kasvun ihmeitä!

Tein yhden asian pois to do- listaltani ihan omasta aloitteestani enkä pakon sanelemana. Oli mukavaa kun sai roudata pihalta sateesta joskus kesällä maalatun pöydän rungon sisälle. Pöydän runko on noin 60-luvulta kun taas ihanat päällilaudat olen irrottanut yhdestä meidän komerosta myöhäisempää käyttöä varten. Ihastuin silloin jo tuohon värisävyyn, joka laudoissa pilkottaa valkoisen maalin alta. Pöytä sai paikan meidän makuuhuoneen ikkunan alta, senkin olin miettinyt valmiiksi jo noin puoli vuotta sitten. Nyt sain sitten aikaiseksi. Tuo kohta on ollut jotenkin synkeä ja laittelin kaikkea piristävää tuohon ympäristöön. Minkäköhän tuolin laittaisi? Lampputaivas seuraavaksi ja se on lupaus! Nyt pitää saada kaikkea piristävää ympärille marraskuun pimeyden keskelle.

Pöytä vanhoista lankuista

Jo aiemmin verstaalla kuvatut keittiön kaapit ovat paikoillaan mökkikeittiössämme. Mustien pellavaöljymaalilla maalattujen kaappien rinnalle valitsimme kristallipalloa muistuttavan liesituulettimen. Tämä "tanssipallo" tuo vähän glamouria muuten yksinkertaiseen tyyliin. Vanha kahvipurkki on löytänyt tiensä meille antiikkikaupasta Kokkolasta. Pieni vitriinikaappi laseja varten on valmistettu Elsalinassa. Kun sytytämme valon tähän ihastuttavaan liesituulettimeen, on pimeä syysilta täynnä tunnelmaa. Vanhaan alakaappiin hankimme kristalliset vetimet, jotka toistavat tuulettimen pyöreää muotoa. Niin kaunista vanhaa puuta vasten. Samat kristallinupit ovat myös edellisen artikkelin vitriinikaapissa. Työni puusepänverstaalla ja mööpelikaupassa vie paljon aikaa, joten sen vastapainoksi on rentouttavaa keitellä vaikkapa mustaherukkahilloa uudella mökillämme. Vanhat pensaat kotonamme Kruunupyyn keskustassa jaksavat vielä antaa satoa meille ja nälkäisille linnuille 🙂. Miettiessämme säilytysratkaisuja uudelle mökillemme, keksimme käyttää vanhoja ikkunoita ruokakaapin ovina.

Koiramme Nala auttoi kovasti, kun sai oman reittinsä valmiiksi:). Myös saunan terassilla lyhdyt odottavat iltaa. Laitoin vanhan perunalaatikon seinälle, se on kuin taulu 🙂. Lauantaina kävelin jäällä koiramme kanssa. Naapurimökki verhoituu lumisiin puihin. Lenkkeilyn ja puusavotan jälkeen piti mennä jo sisälle lämmittelemään. Lampaantaljat pehmustavat kesähuoneen vanhaa talonpoikaissohvaa. Sohva on Elsalinasta. Kesähuoneessa on myös vanha merimiesarkku monenlaiseen säilytykseen. Valkoisia pellavaisia tynynpäällisiä löysin kirpputorilta Kokolasta. Söimme päivällistä kesähuoneessa, takkatulen lämmössä ja tietysti kynttilänvalossa 🙂 Olen juuri tällä hetkellä hurahtanut funkkis-mööpeleihin. Hieno vanha jatkettava ruokapöytä mökillämme sai seurakseen ilmavat muovituolit. Ne ovat hankittu Vepsäläiseltä Vaasasta. Vanha pöytä on löytö, sattumoisin myös Vaasasta:). Taustalla näkyvä työtaso on muokattu verstaalla vanhasta opettajan kirjoituspöydästä. Ruokapöydän kanssa samaan kalustoon kuuluva hurmaava lipasto on yksi suosikeistani mökillämme:).

Sohvapöytä vanhoista lankuista

Kuva-albumit aiheesta vanhasta laudasta tehty Styleroomin sisustajien kotona Villa Rannankoti Täällä asuu Anjuska60 Kalastajan vaimo stailaa ja sisustaa. Kuvassa makuuhuoneestamme ja tuunattu keittiön pöytä. Terassillamme on mm. tämän kevään tuorein tekeleemme(siis itse kalastajan) soffa harmaasta laudasta pyörillä. Myös vanhasta lankusta tehty terassin pöytä. Betoniin olen hurahtanut tämä kesänä, yksi aikaansaannos kukkapurkissa. Hevostytön oma huone Täällä asuu Idis74 Huoneessa asuu 12 vuotias hevoshullu tyttö. Ajatuksena huoneen uudistamisessa on ollut tehdä mahdollisimman paljon itse ja ostaa kaupasta mahdollisimman vähän valmista. Parvi + pöytä on itse suunniteltu ja tehty. Kalusteita on kierrätetty ja entisöity. Vaatekaappi on ollut aiemmin käytössä. Sininen tuoli on entisöity ja peili tehty ikkunan kehyksestä. Hevostaulun kehys on mummolan vintiltä ja naulakon taustalauta heinäladon seinää. Tekstiileissä on käytetty myös kierrätysmateriaaleja, tyynyn päällinen farkuista ja verhokappa vanhasta pöytäliinasta.

Alkukeväästä tein listaa, mitä pihalla tänä kesänä pitäisi tehdä. Yksi projekteista oli pihapöytä vanhoista lankuista, jotka löytyivät ulkovajastamme. Avomieheni kaivoi lankut viimeviikolla esille, ja innostui projektista niin etten ehtinyt edes mukaan. Eli tästä pöydästä kaikki kunnia Tomille, itse kävin vain kuvailemassa välillä. (Ja antamassa "päteviä" ohjeita tietty. ) Tässä puut alkuvaiheessa. Toiset puolet olivat paremmassa kunnossa, ja ne päätettiin jättää ylöspäin. Jokaisen leveys oli 210 mm, ja mallailujen jälkeen päädytiin neljään lankkuun vierekkäin. Pöytälevynpituudeksi tuli 1700mm, riittävästi tilaa istua ja riittävästi tilaa pöydän jaloille. Alapuolelle tehtiin laudoista tukikehikko, joka pitää myös lankut yhdessä. Aluksi ajatuksena oli tehdä kehikko kakkosnelosesta, johon myös jalat olisi saanut tukevammin kiinni, mutta silloin pöydän pinnan korkeus olisi kasvanut yli 800 milliin, eikä siinä olisi ollut mukavaa syödä istuen. Tuolit pitää kuitenkin mahtua pöydän alle. Jalat naulattiin kiinni lautaan pintakäsittelyn ajaksi.

Astiat saivat myös hyllynsä kaapista. Kaapin takaseinään on käytetty ylijääneitä paneeleja, jotka olivat valmiiksi valkoiset. Kaappi maalattiin harmaaksi ja kauniisti kuluneihin ikkunoihin riitti kevyen hionnan lisäksi pellavaöljy-käsittely. Jos tykkäsit ideasta, teemme mielellämme sinullekin tälläisen kaapin omilla mitoillasi. Ei ole väliä, missäpäin Suomea koti kaappia odottaa, sillä kuljetamme sen teille, vieläpä edullisesti. Yhteystiedoista löydät puhelinnumeron ja sähköposti osoitteen. Tai mikset piipahtaisi puusepän verstaallamme Kruunupyyssä. Samassa yhteydessä on myös ihana mööpelikauppa Elsalina, jossa kaikki myytävät vanhat huonekalut ovat kunnostettu huolella. Nämä suloiset vanhat yöpöydät ovat juuri päässeet työn alle ja lähipäivinä tulossa myyntiin Elsalina putiikkiin. Vanha puulaatikko on aikanaan palvellut sipuli-laatikkona lapsuudenkodissani ja nyt yrtit kasvavat siellä iloksemme. Monenlaisia vanhoja puulaatikoita löydät myös mööpelikauppa Elsalinasta. Mökiltäme löytynyt vanha tuoli kantaa kauniisti kukkaa, joka on istutettu Kreetan matkalta ostettuun saviruukkuun.

 1. Martti servo ja napander sauna
 2. Vanhan kirkon puisto hector guimard
 3. Ilona kauneushoitola turku et
 4. Www handelsbanken fi henkilöasiakkaat
 5. Meneekö angiina itsestään oui fm

Katsomo android tv, 2020