Amanda Harkimo Seksi

Saturday, 3 October 2020

Ruotsin Paratiisihotellissa nähtiin helliä hetkiä Amanda Harkimon ja ruotsalaiskomistus Robinin välillä. Amanda Harkimo on mukana Ruotsin Paratiisihotellissa. Amandan asteli hotelliin viime viikolla Ruotsissa esitetyssä jaksossa. Expressen -lehden mukaan Amanda ja mieskilpailija Robin Andersson päätyivät vällyjen väliin eilen maanantaina esitetyssä jaksossa. Paratiisihotellissa vietettiin maanantain jaksossa Halloween-teemaisia juhlia. Riehakkaan bileillan aikana kilpailijoille soitettiin muun muassa Lordin Hardrock Hallelujah -kappale. – Suomi! !, riehakas Amanda Harkimo hihkui kappaleen kuullessaan. Illan edetessä Amanda ja Robin vetäytyivät kahdestaan huoneeseen, jossa tunnelma muuttui nopeasti erittäin kiihkeäksi. Ruotsalaislehti kuvailee parin suudelleen peiton alla, mutta pian tunteet kuumenivat. Expressenin mukaan peitto heilui villisti, eikä tv-katsojille jäänyt epäselväksi mitä peiton alla tapahtuu. Jaksossa nähdäänkin melko kattava kuvaus reippaista lemmenpuuhista. – Nyt nuorin, jonka kanssa olen harrastanut seksiä, on syntynyt vuonna 92, Amanda kuiskaa aktin jälkeen.

Amanda harkimo seksivideo

– Ehkäpä on parempi, että pidämme tästä matalaa profiilia, Robin pyytää Amandalta. Amanda ja Robin tulevat yhteistuumin siihen tulokseen, etteivät he kerro tapahtuneesta huonetovereilleen. – Tämä on pientä taktikointia, Amanda kertoo kameroille. "Olin kuullut, että hänellä on iso" Seuraavana aamuna Amanda kuvailee kameroille, ettei ollut yllätys, että hän päätyi harrastamaan seksiä Robinin kanssa. – Olin kuullut, että hänellä on iso, mutta olin silti hieman yllättynyt koosta. Seksi oli ihan ok, mutta olen saanut parempaakin, Amanda muistelee bileillan jälkeen. Molemmat kertovat olleensa humalassa. – Se ei ollut mitään todella mahtavaa, mutta ei myöskään huonoa, Robin kuvailee yhteistä yötä. – Annan arvosanaksi vahvan kutosen, Robin sanoo. Katso Amandan ja Robinin tilitys illan tapahtumista täältä. Amandan lemmenyöstä kertoi ensin Suomessa Sketsi.

Amanda Harkimo on nähty lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa. Viimeisimpänä hän kohautti Ruotsin Paratiisihotellissa. Jokerien dj:nä työskentelevä Amanda Harkimo on ehtinyt koluta jo monia tosi-tv-sarjoja. Hänet on nähty Big Brotherissa vuonna 2011, Viidakon tähtösissä vuonna 2014, Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa vuonna 2015 sekä Ruotsin Paratiisihotellissa vuonna 2015. Tänä vuonna vuorossa on Hottikset 2. 0. Viime syksynä ihastuttaneen ja vihastuttaneen tosi-tv-ohjelman toinen kausi kuvataan Hottikset-talossa, jonne seitsemän sinkkua asettuu asumaan. Mukana on neljä miestä ja kolme naista. Videolla Harkimo kertoo, miksi lähti mukaan ohjelmaan, ja kuvailee unelmiensa miestä. Seksiä Paratiisihotellissa Amanda Harkimo nousi otsikoihin viime syksynä, kun hän harrasti useita kertoja seksiä Ruotsin Paratiisihotellissa. Amanda ja mieskilpailija Robin Andersson päätyivät vällyjen väliin Halloween-teemaisten juhlien jälkeen. Riehakas bileilta päättyi kaksikon osalta samaan vuoteeseen, ja jälkeenpäin kaksikko päätti, ettei kerro asiakasta muille talon asukkaille.

Amanda Harkimo Paratiisihotellin seksistä: "Rankkaa katsottavaa" Katso kohtaus!

Oikeasti olen kuitenkin aika erilainen. Sellainen rento eräjormatyttö, Harkimo nauraa. Temptation Islandiin häntä houkutti rahan lisäksi myös kokemus. –En ole aiemmin ollut tässä sarjassa niin halusin päästä kokemaan sen. Täytyy sanoa, että näytti tosi hyvältä. Olen ollut niin monessa realityssä mukana, että olen alkanut kiinnittämään huomiota kuvauksiin ja sen sellaisiin. –Rakastan olla kameran edessä ja missä muussa ammatissa pääsee lomailemaan Thaimaaseen juomaan drinksuja altaalle ja saa siitä palkkaa! Harkimo ja Kurhinen poikkesivat muista sinkuista myös siinä, että he saapuivat saarelle vasta kesken kauden. Harkimon mukaan tiiviiseen porukkaan tuleminen kesken kaiken oli mielenkiintoinen kokemus. –Kyllähän se jännitti etukäteen. Sitä helpotti kuitenkin se, että Bile-Dani oli siellä. Olemme hänen kanssaan ystäviä ja oli iloinen yllätys löytää hänet saarelta. Harkimon strategia julkisuudessa on toiminut, sillä hänellä on nytkin kalenteri täynnä keikkaa. Lieveilmiönä on kuitenkin se, että hän on käytännössä julkista omaisuutta.

Itse kyllä ajattelen seksistä niin, että eivätköhän kaikki sitä harrasta. Ei se sen kummallisempaa ole siinä mielessä. Viime syyskuussa Amanda puolestaan kertoi IS:n haastattelussa aivojensa menevän tiettyyn "moodiin" kuvaustilanteissa. – Tiedän omasta kokemuksestani, että kun mut pistetään paikkaan, missä ei näe ketään muita miehiä, niin mun aivot menevät siihen moodiin, että mun pitää ottaa, mitä on tarjolla, Harkimo kuvaili. Sama voi hyvinkin tapahtua myös Hottis-talossa, sillä Harkimo ei sulje pois seksin mahdollisuutta nytkään. – Mua ei kaduta, että olen harrastanut seksiä televisiossa. Se on aika normaalia ja toivon, että kaikki sitä harrastaa. Jos sitä nyt kuukauden asuu ihanien miesten kanssa, niin kyllä siinä voi käydä noin, Harkimo kuittaa Hottikset-esittelyvideolla.

Seksi vibeo

 1. Nizza sää lokakuu
 2. Onko nikotiinittomalla sähkötupakan nesteellä ikärajaa? - Fressis
 3. Pitkä vai lyhyt reiki forum
 4. 7 napainen kumikaapeli
 5. Lasten puinen hello world
 6. VAV Yhtymä Oy - Y-tunnus: 0640915-7 - Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet
 7. Saunalahden asiakaspalvelu - Saunalahti - Suomi24 Keskustelut
 8. Kevyet takit miehet
 9. Tiina jylhä ja tape valkonen
 10. Silja line helsinki löytötavarat 202
 11. Opi ruotsia kielioppi • Lataa ilmaiseksi!

Tosi-tv-tähti, dj Amanda Harkimo paljasti Seiskalle lauantaina kaljakellunnassa rentoutuvansa seksin avulla. – Rentoutuisin seksillä, mutta en saa seksiä. Nyt olen sitten rentoutunut Pok é mon-jahtien avulla, Pok é mon Go -peliin hurahtanut Amanda kertoo. Mukana kellumassa ollut Bile-Dani ei hyväksynyt Amandan vastausta seksittömyydestä. Kuva: Atte Kajova – Olen nyt ihan käärmeissäni siitä, ettei Amanda muka saa seksiä, Dani sanoi ja pudisteli päätään. – Kyllä minä nyt seksiä saisin, mutta paskaa seksiä, Amanda vastasi. Lopulta Amanda kertoi rentoutuvansa ystävien, valkoviinin ja hyvän ruoan parissa.

Katsomo android tv, 2020