Sähköpyörän Akku Kiinasta

Friday, 2 October 2020
  1. X-TREME sähköpyörän Samsung akku 11.6Ah

Energianhinta ilmoitetaan kilowattitunneissa joten akun wattitunnit tulee jakaa 1000:lla. Laskukaava: ( Akun wattitunnit / 1000) * energiakustannus (snt / kWh) Esimerkiksi hinta 614Wh:n akun lataukselle 15 snt/kWh energiakustannuksella: (614 /1000) * 15 = 9, 21 snt/kWh = 0, 09 € Sähköpyörän akun kesto Nykyteknologian akut kestävät käytössä n. 1000 lataussykliä. Ympärivuotisesti ajettaessakin tämä tarkoittaa siis useaa vuotta, ennen kuin akkua tarvitsee vaihtaa uuteen. Akun pystyy kuitenkin saattaa tiensä päähän myös paljon nopeammin jos siitä ei pidä huolta. Akun käyttöikään pystyy vaikuttaa mm. seuraavilla toimilla: Älä säilytä akkua ulkona liian kylmässä tai kuumassa Anna akun lämpötilan tasoittua latausympäristön lämpötilaan ennen latausta Lataa akku huoneenlämmössä tai hieman viileämmässä Älä aja akkua toistuvasti alle 20% varaustason Älä säilytä akkua tyhjänä Muista ylläpitää hyvää varaustasoa myös ajokausien ulkopuolella Sähköpyörän akun suoja Jos sähköpyörää säilyttää ulkona kannattaa akun liitin suojata kosteudelta ja lialta.

X-TREME sähköpyörän Samsung akku 11.6Ah

Tervetuloa palvelevaan fillarikauppaan!

Kaikki tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta ja ne ovat käyneet läpi tiukat turvallisuustestaukset. Nykyisin suurin osa markkinoilla olevista akuista on litiumakkuja, joiden jännite pysyy korkeana niin pitkään, kunnes akku on täysin tyhjentynyt. Pyörä kulkee siis loppuun asti reippaasti, eikä takkuile loppua kohden. Markkinoilta löytyy sekä runkoakkuja että tarakka-akkuja. Runkoakku on hyvä ratkaisu siksi, että pyörän painopiste sijaitsee keskellä, joten akun tuomasta lisäpainosta huolimatta pyörä pysyy hyvin hallinnassa. Akku on myös suojassa kosteudelta. Tarakka-akku puolestaan on helpompi irrottaa ja viedä sisälle ladattavaksi, eikä tavallinen käyttäjä välttämättä huomaa suurta eroa pyörän tasapainotuksessa. Tarakka-akun päälle vetäistävä suojapussi on hyvä hankinta: se suojelee akkua Suomen pyöräilijöiden hyvin tuntemalta vesisateelta ja kuralta. Akkulaturi puolestaan vaikuttaa suuresti sähköpyöräsi akun elinikään. Mikäli akkua ladataan vääränlaisella laturilla, sen käyttöikä voi lyhentyä.

  1. Foreca täsmäsää kuusamo
  2. 2 vuotiaan fyysinen kehitys
  3. Traficom auton tiedot
  4. Oliiviöljyn 11 tieteellisesti todistettua terveyshyötyä - Kohokohta.com
  5. Sähköpyörän laturit ja akun osat netistä | Bikester.fi
  6. Sähköpyörän akku kiinasta video
  7. Helsinki vantaa saapuvat lennot tänään

Kellokytkimeen säädin ON/OFF ajan niin että ON aika oli noin 1s ja OFF aika noin 5 minuuttia. Tuo ajastin on siis vain turvana jos hitsaaja ei syystä tai toisesta ota jalkaa pois kytkimeltä niin se nappaa virran pois jotta hitsauskontakti ei sula liiaksi tai hitsaa ei jää ensiöön käristymään jos sitä on sattunut koskettelemaan. Periaatteessa tuon katkaisijan voisi siis laittaa suoraan vain ensiökaamin virtajohtimen väliin, mutta suosittelen jotain varotoimia! Tässä siis "kytkentä" Lähempi otos hitsin sielusta Eli toisio on pelkkästään kaapelia, jossa kaksi irrallista hitsipäätä 2, 5V jännitteessä. Ensiön puolella mikroaaltouunin omasta häiriösuodin- ja sulakepaketista on johdotettu jalkakytkin (eli perus yksivaihe valokatkaisin) joka ohjaa aikarelettä. Samasta paketista on johdotettu ensiökäämi aikareleen kontaktien kautta, tämä siis lisäsuojan vuoksi. Normaali hitsaussekvenssi siis määräytyy hitsaajan jalan mukaan, itse hitsasin about tahdilla "ON 0, 5s, OFF 1s, ON 0, 5s ja OFF". Tällä tavoin sain OK hitsejä aikaan ja kennot ei kuumentunut kovin kuumaksi (pystyi laittamaan sormen suoraan hitsin päälle ilman että sormi paloi).

Katsomo android tv, 2020